212,49 €

Sledilna naprava Hiacom 602X

Podatki

Trgovec

Pričaraj.si

Pričaraj.si

Pričaraj.si, Marko Šubic s.p.,
Selo 41a, 4226 Žiri
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Odslej tudi brezplačno sledenje preko GPRS (preberite spodaj)!

HAICOM HI-602X je izdelek Haicomove družine GPS sledilnih naprav. Izjemno majhnih dimenzij 43×69x18 mm je namenjen osebnemu sledenju, hišnih ljubljenčkov ali oseb, in sledenju premičnin (osebna ali službena vozila). Objekt sledenja spremljate v živo na zemljevidu preko računalnika. Sistem je zasnovan za delovanje preko telefonskega omrežja in za prenos podatkov uporablja proces tonskega dešifriranja DTMF (navadni telefonski klici – kot npr. analogni modemi) in SMS sistem. Tako bodo po nakupu vaši edini stroški cene telefonskih klicev in SMSev mobilnega operaterja. Naročnine NI. Sledenje je možno kjerkoli je GSM signal. Ima vgrajeno baterijo za pasivno delovanje do 5 dni.

Geo Fencing funkcija vam omogoča, da nastavite področje, ki ga uporabnik naprave ne sme zapustiti. V primeru, da se to zgodi vas naprava o tem obvesti preko SMS sporočila.

HI-602X ima vgrajen mikrofon, da lahko slišite zvoke ali morebitni pogovor v avtomobilu.

Kako deluje:
V GSM/GPS modul vstavite SIM kartico. Napravo pa skrijete v vozilo.

1. način: Pokličete GSM/GPS modul, ko se zveza vzpostavi vtipkate kodo in prekinete povezavo. GSM/GPS sledilni modul vam po SMSu vrne koordinate z zemljepisno širino in dolžino, kjer se vaše vozilo nahaja.

2. način: Na telefon preko vhoda za slušalke priklopite drugi modul iz kompleta, pokličete GSM/GPS modul v vozilu. Modul na katerega je priklopljen telefon preko USB povezave povežete z računalnikom, kjer vam realno časovno na zemljevidu kaže kje se vaše vozilo nahaja.

3. način: Pokličete GSM/GPS modul, ko se zveza vzpostavi vtipkate kodo in prekinete povezavo. GSM/GPS sledilni modul po SMSu pošlje lokacijo na strežnik, vi pa lahko lokacijo na internetu pogledate. Možnost nastavitve, da pokaže na zahtevo ali na določen časovni interval.

Novo: Pri novih sledilnih napravah HI-602DT in HI-603VT je možno sledenje vozil preko GPRSa na spletni stranihttp://www.haicom.com.tw/– spodaj levo se klikne na ikono Haicom GPRS.

Storitev omogoča podjteje Haicom za svoje stranke brezplačno (za razliko od ostalih ponudnikov sledenja pri nas, ki zaračunavajo mesečno naročnino).
GPS tracker je potrebno prednastaviti na GPRS nastavitve operaterja katerega SIM kartica je v trackerju.
To opravimo za stranko ob nakupu. Nadaljnje zamenjave nastavitev za GPRS sledenje se zaračunajo.

Navodila za registracijo prejmete ob nakupu.

Visoka GPS in GSM občutljivost,
Kompaktnost,
Geo Fencing
Mikrofon
Senzor tresljajev

Osnovna oprema:
GSM/GPS sledilna enota HI-602X
Dekodna enota
Napajalni kabel firewire-USB
Avto polnilec USB
Baterija Li-on 1600mAh
Omrežni USB adapter
CD
Navodila za uporabo


Opis na spletu:http://satelitska-navigacija.si/catalog/product/gps-navigacija_haicom_gps-sledilna-naprava-haicom-hi-602-dt

Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 6817
Oglašujte na Oglasi.si