350,55 €

PDX-F4 ojačevalnik

Trgovec

Pričaraj.si

Pričaraj.si

Pričaraj.si, Marko Šubic s.p.,
Selo 41a, 4226 Žiri
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Štirikanalni avtoojačevalec Alpine PDX-F4 je vrhunski digitalni ojačevalec priznane znamke Alpine. Ojačevalec deluje v D klasi, ki je znana po svojem visokem izkoristku in hkrati nizkem segrevanju. Za stabilno napajanje ima vgrajene MOSFET tranzistorje, ki tudi ob glasbenih sunkih zagotovijo dovolj energije za normalno delovanje.
Ojačevalec Alpine PDX-F4 ima pri 2 in 4 ohmski upornosti enako moč, ki znaša 100W RMS na kanal. Priključni terminali so pozlačeni in tako še bolje prevajajo elektriko in ščitijo pred korozijo. Zaradi posebno oblikovanih konektorjev za zvočniške kable se ne moremo zmotiti pri priklapljanju, ki je zaradi tega varnejše in mnogo hitrejše.
Ojačevalec Alpine PDX-F4 lahko prilagodimo svojim zahtevam z nastavljivimi frekvenčnimi filtri, za varnost pa poskrbi zaščita proti pregretju in kratkim stikom. Izjemno majhne dimenzije in lep videz omogočata montažo kamorkoli hočemo, tudi na za ostale ojačevalce neprimerna mesta (npr. pod sedeže). Ojačevalci serije PDX so vsi enake velikosti in imajo za boljši izkoristek prostora možnost montaže enega na drugega ('stacked mounting').

Tehnične lastnosti:
4 x 100W RMS (2 Ohm)
4 x 100W RMS, 2 x 200W RMS (4 Ohm)
D razred delovanja (digitalni)
Frekvenčni razpon: 5 - 100.000 Hz
Popačenje (THD): < 0.05 %
Nizkoprepustni filter: 30 - 400 Hz
Visokoprepustni filter: 30 - 400 Hz
4-plastna Glass-Epoxy plošča vezja
Moder LED indikator delovanja
Vsi priključki na eni strani
Dimenzije: 257 x 192 x 51 mm

Znamka: Alpine
Model: PDX-F4
Pakirano: 1kos
Garancija: 1leto

Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 6817