7,60 €

Klaro Car - Čistilo za avto platišča

Trgovec

www.vendo.si

www.vendo.si

Emptio d.o.o.,
Sokolska ulica 45, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

051/228-281
02/62-05-434
www.vendo.si
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Trgovina www.vendo.si

Klaro Car - Čistilo za avto platišča (V-2042)

Čistilo za avto platišča – tako za jeklena platišča kot alu platišča.

Kako kar najbolje očistiti in zaščititi vaša Alu Platišča?

Kako dobro očistiti in zaščititi vaše aluminijasto platišče je že od nekdaj vprašanje, zdaj pa smo za vas pripravili nekaj nasvetov na to temo.
- Pri čiščenju priporočamo da kolo v celoti očistite znotraj in zunaj, tako da ga snamete iz avtomobila, saj boste tako res lahko dosegli vsa mesta. Če to ni mogoče, poskusite kar se da dobro očistiti platišče tudi med naperami spredaj in zadaj, saj je tam zmeraj največ umazanije.
- Priporočljivo je, da vaše platišče najprej sperete s pomočjo visokotlačnega čistilca, ker pa se umazanija težko odstrani samo z vodo,dodajte še posebno namensko čistilo za platišča Klaro Car, nato pa to dobro obrišite s suho krpo, da se platišče res dobro posuši.
- Ko je vaše platišče dobro sprano in očiščeno, je priporočljivo, da ga primerno zaščitite. Na podlagi izkušenj vam priporočamo, da preizkusite Nano Plast polirni koncentrat 500 ml za zaščito platišč.
- Platišča ni dobro prati večkrat tedensko, saj je tako kot pri vsaki stvari tudi pri platiščih - obraba zaradi pretiranega pranja se bo poznala, tako da je čiščenje platišč priporočljivo le enkrat tedensko.
- Sprotno čiščenje je predvsem pomembno v zimskem času, saj se sol in majhni kamenčki (posledica posipavanja cest) sprimejo in jih je čez čas zelo težko očistiti, zaradi svoje teže pa dobijo efekt majhne uteži, kar privede do tresenja volana.
- Izjemno pomembno je, da platišča zelo temeljito očistite pred njihovim sezonskim skladiščenjem, predvsem ob koncu zimske sezone. V primeru, da sol v kombinacijo z ostalo umazanijo ostane čez celo poletje na skladiščenem platišču, bo to zagotovo negativno vplivalo na lak vašega platišča.

Pozor: Zaščito platišč ni potrebno uporabiti ob vsakem čiščenju, saj so ti premazi zelo trpežni in držijo vsaj 3 pranja.

Uporaba:
Enakomerno nanesti na platišča in počakati približno 3 minute. Trdovratnejše in zažrte madeže z gobico ali ščetko obdelati. Nato je potrebno le še sprati z vodo.

Pozor!
Draži kožo in oči - priporočena uporaba rokavic. Nevarnost poškodb očesa. Če pride v stik z očmi, spirajte s hladno vodo in obiščite zdravnika!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 25056
Oglašujte na Oglasi.si