2.190,00 €

Cepilec drv traktorski Jansen TS-30

Trgovec

SBAY d.o.o.

SBAY d.o.o.

SBAY d.o.o., sedež Veliko Mlačevo 59, Grosuplje,
Cesta Toneta Kralja 32, 1290 Grosuplje

Kontaktirajte prodajalca

031/311-112
059/92-0746
www.sbay.si/
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Vertikalni cepilec drv Jansen TS-30 z traktorskim kardanskim pogonom. Cepilna moč znaša 30 ton, največja dolžina cepljenja pa 110cm. Cepilec je standardno opremljen z mehanizmom za postavitev debla, lahko pa služi kot opora za cepljence. Ima dva načina delovanja oziroma načina vračanja cilindra in sicer ročno ter avtomatsko. Poleg enojne sekire priložena tudi križna sekira.

-Močna, stabilna konstrukcija in visoka cepilna moč stroja gnanega s traktorskim kardanom (kardan ni priložen).
-Opremljen z roko za postavitev obdelovanca oziroma debla. Roko lahko tudi zaklenete v zgornji položaj in služi kot opora za cepljence, da ne padejo na tla.
-2 načina delovanja oziroma načina vračanja cilindra na osnovi vzmeti:
1.način: Cilinder se ob spustu ročice avtomatsko vrača nazaj z skrajno zgornjo pozicijo ali do vnaprej nastavljene pozicije. Za ta način mora biti vzmet odstranjena.
2.način: Cilinder se vrača ročno z ročico tako, da le to potisnete navzgor in jo zadržujete do želene pozicije. Za ta način mora biti vstavljena vzmet.
-Enostaven transport. Cepilec ima kolesa za ročno prestavljanje. Ima tri točkovno vpetje za traktor, torej ga lahko prevažate tudi s traktorjem.
-Cepilec lahko deluje z dvema hitrostnima: Hiter pomik za približanje k deblu in počasen-cepilni pomik za sam proces cepljenja.
-Poleg enojne sekire priložena tudi križna sekira.

Za dodatne informacije vabljeni k ogledu naše spletne strani: www.sbay.si

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 12572
Oglašujte na Oglasi.si