Za ceno pokličite

Sekalnik PEZZOLATO

Trgovec

APT Tehnika d.o.o.

APT Tehnika d.o.o.

APT Tehnika d.o.o.,
Vrtojba, Mednarodni prehod 1, 5290 Šempeter pri Gorici
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

PEZZOLATO je italijansko podjetje specializirano v proizvodnji strojev za pripravo lesa za kurjavo in reciklažo. Podjetje odlikuje inovativnost in prilagodljivost željam kupcev, zato so razvili raznovrstno paleto izdelkov, ki se prilagajajo različnim potrebam: sekalniki za vejevje, listje in debla, sistemi za pripravo sekancev za ogrevanje na biomaso, sistemi za pripravo komposta itd.

PEZZOLATO je razvil 3 vrste sekalnikov; SERIJA PTH predstavlja bobnaste sekalnike za srednje in velike potrebe, omogočajo mletje debel, vejevja in drugega materiala v debelini od 300 do 800 mm. Kapacitete bobnastih sekalnikov variirajo med 20 do 150 m3/h. Pogon je mogoč na: traktor, električni motor, Diesel motor ali kamion.
SERIJI PZ in H predstavljata diskaste sekalnike. Serija PZ je primerna predvsem za zmanjšanje volumna zelenja in ostalega materiala (grmičevja, listja itd) na samem mestu obrezovanja. Tudi serijo H odlikuje hitro in učinkovito zmanjšanje volumna zelenja in debel v debelini od 200 do 300 mm.

Sekalniki PEZZOLATO zagotavljajo hitro in učinkovito proizvodnjo sekancev enakih dimenzij.


Več info na: http://www.odpadki.org

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 12619
Oglašujte na Oglasi.si