Za ceno pokličite

Traktor, Mitsubishi MT2000

Podatki

Trgovec

KOMTEH d.o.o.

KOMTEH d.o.o.

KOMTEH d.o.o.,
Lackova ulica 15 a, 9250 Gornja Radgona

Kontaktirajte prodajalca

02/56-43-630
02/56-43-632
www.kubota.si
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

vodno hlajen 3 valjni dizelski motor 20 KS, pogon na vsa štiri kolesa, ročni menjalnik 6 prestav naprej, 2 nazaj, reduktor, zapora diferenciala, 58 stopinjski kot zavijanja prednjih koles. Na voljo tudi z HST brezstopenjskim pogonom

Traktor Mitsubishi MT2000 odlikuje novi okolju prijazni motor, lahkota uporabe pri delu ter prijaznost uporabniku in naravi. Novi trivaljni dizelski motor skrbi za izredno moč in sposobnost delovanja. Tehnologija motorja se kaže v majhni porabi goriva, nizki hrupnosti in skoraj nevidnih izpušnih emisijah.

Na voljo je ročni in hidrostatični menjalnik, ki omogoča vožnjo/premik stroja samo z nožno pedalo naprej/nazaj. Hidrostatični pogon premore 2 hitrostna razmerja in je tako optimalno naravnan tudi za težja dela kjer je potrebna velika moč pri prenosu moči na kolesa. Volanski mehanizem je hidravlični in tako omogoča dovolj moči tudi pri uporabi čelnega nakladalca ali drugih težjih priključkov.

Prednja os omogoča minimalni obračalni radij na osnovi bočnega zobniškega sistema ki omogoča zavijanje do 66 stopinj.

Ročni menjalnik je polno sinhroniziran / opcijsko je na voljo hidrostatični pogon (nožna pedala --naprej//nazaj--) s tempomatom za konstantno hitrost pri delu.

Ergonomija je na prvem mestu

Vse ročice so na dosegu in logično porazdeljene, ves pregled funkcij delovanja na en pogled.

Menjalnik / Motor – ročni menjalniki so polno sinhronizirani. Vsi motorji imajo nizek nivo hrupnosti ter majhno porabo goriva.

Varnosti lok je preklopen, tako nižja garaža ne predstavlja težav pri parkiranju.

Ostala dodatna oprema:

Na voljo je čelni nakladalec, medkolesna kosa za košnjo, pobiralec trave in veliko ostale dodatne opreme.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 345
Oglašujte na Oglasi.si