Za ceno pokličite

Traktor, Mitsubishi MT36

Podatki

Trgovec

KOMTEH d.o.o.

KOMTEH d.o.o.

KOMTEH d.o.o.,
Lackova ulica 15 a, 9250 Gornja Radgona

Kontaktirajte prodajalca

02/56-43-630
02/56-43-632
www.kubota.si
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Traktor Mitsubishi MT36

vodno hlajen 3 valjni dizelski motor 36 KS, pogon na vsa štiri kolesa, ročni menjalnik 8 prestav naprej, 8 nazaj // inverter, reduktor, zapora diferenciala, 58 stopinjski kot zavijanja prednjih koles. Na voljo tudi z HST brezstopenjskim pogonom, kabino s klimatsko napravo.

Odlikuje ga novi okolju prijazni motor, lahkota uporabe pri delu ter prijaznost uporabniku in naravi. Novi trivaljni dizelski motor skrbi za izredno moč in sposobnost delovanja. Tehnologija motorja se kaže v majhni porabi goriva, nizki hrupnosti in skoraj nevidnih izpušnih emisijah.

Na voljo je ročni in hidrostatični menjalnik, ki omogoča vožnjo/premik stroja samo z nožno pedalo naprej/nazaj. Hidrostatični pogon premore 2 hitrostna razmerja in je tako optimalno naravnan tudi za težja dela kjer je potrebna velika moč pri prenosu moči na kolesa. Volanski mehanizem je hidravlični in tako omogoča dovolj moči tudi pri uporabi čelnega nakladalca ali drugih težjih priključkov.

Prednja os omogoča minimalni obračalni radij na osnovi bočnega zobniškega sistema ki omogoča zavijanje do 66 stopinj.

Ročni menjalnik je polno sinhroniziran / opcijsko je na voljo hidrostatični pogon (nožna pedala --naprej//nazaj--) s tempomatom za konstantno hitrost pri delu.

Ergonomija je na prvem mestu Vse ročice so na dosegu in logično porazdeljene, ves pregled funkcij delovanja na en pogled.

Menjalnik – ročni menjalnik je polno sinhroniziran in premore inverter, tako lahko v vsaki prestavi menjate smer vožnje naprej//nazaj brez da bi pri tem morali prestavljati glavno prestavno ročico.

Varnosti lok je preklopen, tako nižja garaža ne predstavlja težav pri parkiranju.

Hidravlika je popolnoma nova odlikuje pa je velika dvižna moč (1200 Kg).

Hidravlična moč črpalke se je prav tako povečala in sedaj zmore 42,3 L/minuto.

Vklop kardanske gredi je elektro-hidravličen, tako zadošča samo pritisk na gumb za vklop kardanske gredi (odvisno od menjalnika HST ali ročni).

Ostala dodatna oprema:

Na voljo je tudi čelni nakladalec, medkolesna kosa za košnjo, pobiralec trave in veliko ostale dodatne opreme.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 345
Oglašujte na Oglasi.si