Za ceno pokličite

Oprema iz nerjaveče pločevine

Podrobnejši opis

Prednosti nerjaveče pločevine in inox izdelkov
Oprema iz nerjaveče pločevine ima veliko prednosti pred opremo iz navadnega jekla. Razlogi, zakaj izbrati opremo iz inoxa, so zato številni:
zelo dolga obstojnost nerjaveče pločevine: inox oprema je narejena iz nerjavečega jekla, ki zaradi višje kakovosti v primerjavi z navadnim jeklom zagotavlja tudi do trikrat daljšo obstojnost inox izdelkov;
inox oprema ne potrebuje obnavljanja, saj je bolj odporna na madeže, korozijo in rjo;
enostavno vzdrževanje in čiščenje inox opreme: vzdrževanje izdelkov, katerih glavni element je nerjaveča pločevina, je zelo enostavno. Ker ne rjavi, jo lahko očistimo z navadnimi gospodinjskimi čistil in obrišemo z mehko, suho krpo. Pri trdovratnejših madežih lahko na nerjavečem jeklu uporabimo tudi aparate za pranje pod pritiskom, polituro, namenjeno čiščenju kromiranih delov avtomobilov, razredčen kis v razmerju 80% vode in 20% kisa, slano vodo z limoninim sokom, blažje detergente za steklo, za trdovratne madeže in manjše praske, ki ostanejo na izbrani inox opremi, pa lahko učinkovito uporabimo tudi zobno pasto. Vendar pa za čiščenje inox opreme ne uporabljamo sredstev, ki vsebujejo solno kislino, sredstev za čiščenje srebra, jeklene volne ali abrazivov. Vse to lahko namreč površino nerjavečega jekla poškoduje. Opremo iz nerjaveče pločevine po čiščenju speremo s čisto vodo;
široke možnosti uporabe: inox izdelki imajo zaradi vsestranskosti izjemno širok spekter uporabe. Primerni so za rabo doma, v industriji, biotehnologiji, gostinstvu, trgovini, farmaciji, zdravstvu in v drugih panogah, z montažnimi regali iz nerjavečega jekla opremimo skladišča, knjižnice, arhive, trgovine ter poslovne prostore.

Nerjaveče jeklo - oprema iz nerjaveče pločevine
Med ponudbo nerjaveče pločevine podjetja Tokas inženiring d.o.o. najdete najrazličnejše inox izdelke - montažne regale, inox regale za opremo hladilnic, inox pohištvo, inox police, PVC program za shranjevanje drobnih materialov, stojala iz nerjavečega jekla in druge proizvode. Na voljo so vam tudi kartotečne omare oz. kartotečniki.

Zaradi kratkih dobavnih rokov, konkurenčnih cen, izjemne kvalitete izdelkov, učinkovite ter zanesljive montaže in servis opreme iz nerjaveče pločevine ostaja podjetje Tokas inženiring že 14 let na vrhu ponudnikov inox opreme in izdelkov v Sloveniji. Prepričajte se tudi sami - naše prijazno in usposobljeno osebje vam bo z veseljem priskočilo na pomoč.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 17691
Oglašujte na Oglasi.si