Za ceno pokličite

Drive-in regal je odlična rešitev za skladišča

Podatki

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Drive-in sistemi ponujajo rešitev za najpogostejše probleme shranjevanja. Drive-in regal za skladišča namreč združuje hitro nastavitev, visoko moč in stabilnost. Stebrni oz. drive-in regal omogoča skladiščenje velikih količin enakega oz. manj raznovrstnega blaga na majhni površini. Drive-in kovinski paletni regali so ustrezni predvsem za blago, ki se ga lahko na paletah skladišči eno za drugim ali eno na drugo, vendar je idealen tudi, ko je potreben širši dostop v primerjavi z zlaganjem v blokih. Vaš prostor takšen sistem izkoristi do 90 odstotkov učinkoviteje kot klasični kovinski regali. Ne le, da tovrstni paletni kovinski regali za skladišča poskrbijo za velik izkoristek prostora, drive-in regal poskrbi tudi za zaščito skladiščenega blaga. Še posebej pa je drive-in regal primeren za sezonska skladišča, kjer je rotacija zalog omejena.

Drive-in regal za kompaktno sistemsko skladiščenje blaga
Pri tem načinu hrambe blaga je na dveh neprekinjenih paletnih nosilcih, ki tvorita kanal, v globini nameščenih več palet, ki so
postavljene ena za drugo. Viličar postavi palete na nosilce in te se zložijo v vrste ena poleg druge. Palete so na regalih zložene po načelu ''prva gre noter, zadnja gre ven''. To pomeni, da se do posameznih palet ne more dostopati neposredno, temveč je dostop mogoč do vsake posebej s sprednje strani regala, kamor lahko zapelje viličar. Drive-in regal pripomore tudi k temu, da ni več potrebe po natovarjanju in izbiranju prehoda.

Paletni kovinski regali – oskrba z ene ali obeh strani regala
Drive-in paletni kovinski regali omogočajo oskrbo s paletami z ene ali z obeh strani, s čimer je dosežen maksimalen izkoristek skladiščnega prostora. Pri uvoznem drive-in regalu je možna samo enostranska oskrba regala – tista paleta, ki gre prva noter, gre zadnja ven (metoda LIFO). Prehodni dvostranski drive-in regal pa omogoča viličarju, da lahko zapelje skozi regal in hkrati nalaga palete iz ene strani ter jih raztovarja na nasprotni strani. Paleta, ki je šla prva v drive in regal, bo tako prišla tudi prva ven. Pretok blaga je pri prehodnih paletnih regalih občutno večji kot pri regalih, ki se jih lahko oskrbuje samo z ene strani.

V podjetju Tokas d.o.o. smo v samem vrhu ponudbe montažnih regalnih sistemov, med katerimi so vam na voljo tudi drive-in paletni kovinski regali za skladišča. Pri izbiri želenega vam bomo z veseljem strokovno svetovali, poskrbeli pa bomo tudi za učinkovito in zanesljivo montažo ter servis opreme.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 17691
Oglašujte na Oglasi.si