985,50 €

Izolacija podstrešja

Trgovec

FORDSOLAR

FORDSOLAR

Uroš Premik, s.p.,
Migojnice 4a, 3302 Griže

Podrobnejši opis

OBIŠČITE NAŠO PRENOVLJENO SPLETNO STRAN: http://www.fordsolar.si/

Izolacija podstrešja velja za enega najbolj učinkovitih izolacijskih posegov na ovoju stavbe. Pri podstrešjih, ki jih ne uporabljamo, prostora ni smiselno ogrevati. Za prihranek energije celotnega objekta pa je ključnega pomena dobra IZOLACIJA.

IZOLACIJO polagamo na zadnjo ploščo oz. stropno konstrukcijo – na tla na podstrešju. Potrebno se je vprašati za katere namene bomo podstrešje uporabljali in glede na potrebe vgradimo izolacijo. Ta je lahko pohodna (uporabna) in nepohodna (neuporabna).

Pri različici nepohodne variante kompletno izolacijo sestavimo z mehkim izolativnim filcem - stekleno volno. Priporočljivo je da stekleno volno polagamo v tanjših slojih križem-kražem, zaradi boljše prekrivnosti. V primeru lesenega podstrešja obvezno najprej položimo parno zaporo, nato stekleno volno poljubne debeline, preko steklene volne pa zaščitno PVC folijo – LDPE.

Pohodna različica pa zahteva trde materiale, kot so: trde izolacijske plošče, USB plate ali stiropor prikrit z opažnimi ploščami,…

Prevladujejo pa kombinirane variante, kjer nepohodno podstrešje lahko naredimo delno pohodno – pot od vhoda na podstrešje do okna, balkona, itd,… Ta pride v poštev, če želimo imeti del podstrešja, ki se sicer ne uporablja, pohodnega (npr: če imamo tam okno, balkon, dimnik).

Primerjalni izračun za izdelavo izolativnega podstrešja:
Cena velja za izolacijo podstrešja, ki ima 100 m² površine, z naslednjimi komponentami:
• 3 slojna armirana ALU folija – parna zapora,
• steklena volna 20 cm - λ = 0,039 W/m²
• LDPE folija

 + DOSTAVA
 + DELO
 + DDV

MOŽNOST NAKUPA PREKO DINERS PLAČILNE KARTICE DO 24 OBROKOV!!!

Vse informacije, vprašanja in ponudbe na elektronski naslov:

fordsolar@gmail.com

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 1732
Oglašujte na Oglasi.si