Za ceno pokličite

Kovinski podesti omogočajo dodaten skladiščni prostor

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Podjetje Tokas d.o.o. vam v okviru skladiščne opreme nudi kakovostne izdelke več priznanih evropskih in domačih proizvajalcev. Po zaslugi dolgoletnih izkušenj in zadovoljnih strank je naše podjetje uspešno in v samem vrhu ponudbe montažno regalnih sistemov pri nas.

Skladiščna oprema, ki jo ponujamo, vključuje tudi jeklene konstrukcije, kot so kovinski podesti in stopnišča. Podesti so samostoječe, pohodne in delno prevozne jeklene konstrukcije, ki znotraj nekega prostora omogočijo vzpostavitev dodatne površine na višjem nivoju. Istočasno pa kovinski podesti ustvarjajo tudi nov prostor pod njim. Predvsem v primerjavi s fiksno postavljenimi vmesnimi etažami ponujajo skladiščni podesti številne individualne možnosti. Kovinski podesti so zato pogosta dodatna oprema skladišč, še posebej ker imajo zaradi svoje jeklene konstrukcije tudi visoko nosilnost – do 1000 kg/m².

Prednosti, ki jih kovinski podest prinaša, so torej povečanje skladiščne površine, učinkovit izkoristek skladiščnega prostora in fleksibilnost na podestu in pod njim.

Jeklene konstrukcije postavljene lahko tudi nad regali
Kovinski podest je lahko postavljen kot samostojna konstrukcija na različnih višinah – odvisno od potreb prostora. Lahko pa se kovinski podest postavi tudi na vrhu regalov, kar omogoča večjo preglednost in ekonomičnost izrabe prostora. Jeklena konstrukcija dovoljuje, da se lahko po podestu vozijo tudi elektro paletni viličarji, ki poskrbijo za pretok materiala s pritličja na kovinski podest. Zaposleni pa na kovinski podest pridejo po stopnicah.

V podjetju Tokas d.o.o. vam bomo z veseljem svetovali pri pravilni in ustrezni izbiri podesta, hkrati pa bomo poskrbeli tudi za njegovo zanesljivo in učinkovito montažo. Na voljo smo vam tudi za servis in vzdrževanje opreme.

Komisionirni kovinski podesti – kombinacija obstoječih sistemov
Glede na vrsto blaga, pretok in čas dostopa, ki je na voljo, predstavlja kombinacija dveh sistemov dostikrat najbolj gospodarno rešitev. Pogosto gre za kombinacijo poličnega regala in kovinskega podesta, katerega prednost je, da lahko zaposleni blago istočasno komisionirajo na več nivojih.

Če potrebujete jeklene konstrukcije, kakršne so kovinski podesti, smo v podjetju Tokas d.o.o. pravi naslov za vas!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 17691
Oglašujte na Oglasi.si