Za ceno pokličite

Skladiščni polični regali – stalaže za prilagodljivo skladiščenje

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Skladiščni regali za pravilno in varno skladiščenje blaga
V podjetju Tokas d.o.o. se zavedamo, da ima pravilno in kakovostno opremljeno skladišče velik vpliv na uspešnost podjetja, zato vam na področju skladiščenja blaga ponujamo celovite rešitve. Urejena in skrbno izbrana skladiščna oprema ne bo ne v celoti izkoristila prostor ter nudila pravilno in varno skladiščenje blaga, temveč bo pripomogla tudi k nižjim stroškom skladiščnega poslovanja. Naše podjetje je v samem vrhu ponudbe montažnih regalnih sistemov, namenjenih za opremo skladišč, knjižnic, arhivov, trgovin in poslovnih prostorov. Na voljo so vam skladiščni polični regali, pa tudi paletni in konzolni skladiščni kovinski regal. Našo ponudbo dopolnjujejo drive-in sistemi, podesti, kovinska stopnišča in arhivske ognjevarne omare. Zagotavljamo vam kratke dobavne roke, konkurenčne cene, visoko kakovost izdelkov, učinkovito in zanesljivo montažo ter servis opreme.

Kako izbrati pravi skladiščni regal

Skladiščni regali so na voljo v različnih dimenzijah, za različne namene in različnih nosilnosti, vsi pa pripomorejo k rešitvi problema prostorske stiske in izboljšujejo preglednost skladiščnega blaga. Priporočamo vam, da pred nakupom dobro premislite, kakšno blago boste skladiščili in v kakšnih količinah. Pomemben podatek predstavlja tudi teža blaga, pozabiti pa ne smemo niti na potek transportnih poti. Prav tako je izbira primerne skladiščne opreme odvisna od vašega prostora, ki morda omogoča celo dvonadstropno skladiščenje blaga. Zbrani podatki vam bodo močno olajšali odločitev, kateri skladiščni regali bi bili za vas najprimernejši. Seveda pa vam lahko pri izbiri pomagamo tudi mi – prijazno osebje podjetja Tokas d.o.o. vam bo z veseljem priskočilo na pomoč in vam svetovalo.

Skladiščni polični regali – stalaže za prilagodljivo skladiščenje
Skladiščni polični regali vam ponujajo odgovor na najpogostejše zahteve shranjevanja, kot so hitrost, nastavitev, stabilnost, nosilnost in nizka cena. Polični skladiščni kovinski regal omogoča skladiščenje velikega števila različnih artiklov v manjših ali srednje velikih količinah. Takšni skladiščni regali oz. stalaže so uporabni v vseh branžah in ne samo za drobni material, temveč tudi za paletirano ali nepaletirano blago neobičajnih oblik. Prav tako so polični regali za skladišča zelo primerni za konstrukcijo enojnih ali večetažnih struktur do višine 8 metrov, pri čemer je nosilnost stojk do 4800 kilogramov. Veliko število dodatnih elementov in opreme pa omogoča individualno prilagoditev regala oz. stalaže obstoječim pogojem uporabe in prostora.

Tokas d.o.o. - naši skladiščni regali so plod dolgoletnih izkušenj in ustvarjalnih rešitev.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 17691
Oglašujte na Oglasi.si