Za ceno pokličite

Stopnišča – vloga pri prehodih v različne nivoje

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Med opremo za skladišča sodijo tudi stopnišča. Kovinsko stopnišče je izdelano iz visokokakovostnega cinkanega jekla, ki zagotavlja, da so kovinske stopnice precej bolj trpežne in odporne na obremenitve. Prav tako so odporne na vlago in umazanijo, ki se pogosto pojavljata v skladiščih in industrijskih objektih. Poleg tega pa so jeklene stopnice korozijsko odporne in zahtevajo le malo vzdrževanja. Za redno čiščenje kovinskega stopnišča tako popolnoma zadostuje pranje z vodo. Visokokakovostno kovinsko stopnišče bo obenem zagotovilo dolgoletno varnost in stabilnost vašega stopnišča. Za dodatno varnost pa poskrbijo zaščitne ograje, ki hkrati služijo kot opora pri hoji po stopnicah.

Kovinsko stopnišče za enostaven dostop do višin
Stopnišča so zelo pomemben konstrukcijski element, saj povezujejo etaže v objektu ali prostoru. Kovinsko stopnišče se z lahkoto prilagodi vsakemu sistemu v skladišču, zato je njegova uporaba enostavna. Prav tako omogočajo hiter in enostaven dostop tudi do najvišjih nivojev postavljenega skladiščnega prostora.

Elementi skladiščnega stopnišča so stopnice, ograja, stopniščna rama in podest. Pri izdelavi moramo biti pozorni predvsem na razmik med etažami, na višino in dolžino posamezne stopnice, na celotno razpoložljivo dolžino in debelino stopnic ter na debelino zaključnih slojev.

Jeklene oz. kovinske stopnice – ugodna cena izdelave
Kovinsko stopnišče vam izdelamo po meri, zato bo popolnoma ustrezalo vašim željam in zahtevam vašega skladišča. Ne le da vam kovinske stopnice izdelamo po vaših željah, tudi cena izdelave je ugodna. Kovinske stopnice lahko postavimo kjerkoli v vašem skladiščnem prostoru – večinoma se jeklene stopnice postavijo skupaj s kovinskim podestom. Seveda pa so lahko kovinske stopnice tudi samostojen konstrukcijski element.

Ko postavljamo kovinski podest in z njim kovinsko stopnišče, je pomembno, da ne ovira transportnih poti v skladišču. Skladiščna oprema, kot so regali, police, podesti in stopnišča, je v skladišču sicer postavljena tako, da čim bolj izkoristi prostor, da je lahko skladiščno poslovanje čim bolj učinkovito.

V podjetju Tokas d.o.o. smo s kreativnimi rešitvami ustregli in ugodili že več kot tisoč strankam. Naše izdelke odlikujejo kratki dobavni roki, konkurenčne cene, visoka kakovost izdelkov, učinkovita in zanesljiva montaža in servis opreme. Prepričani smo, da boste tudi vi pri nas našli vse tisto, kar potrebujete za nemoteno delo v skladišču.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 17691
Oglašujte na Oglasi.si