Za ceno pokličite

Toplotna črpalka FERROLI OMNIA M3.2 8 MONOBLOK - 8kW - 1. fazna

Oglaševalec

Oglas je bil oddan brez prijave

LJ - Osrednjeslovenska

Kontaktirajte prodajalca

037/132-602
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Toplotna črpalka FERROLI OMNIA M3.2 8 MONOBLOK - 8kW - 1. fazna

EKOSKLAD SUBVENCIJA 2023!

Toplotne črpalke Ferroli uporabljajo čisto tehnologijo, ki lahko doseže do 79% energije, dobavljene za domače udobje iz zunanjega zraka. Toplotne črpalke Ferroli so zasnovane tako, da poleti zagotavljajo hlajenje, pozimi ogrevanje in / ali sanitarno toplo vodo.

Te toplotne črpalke najnovejše generacije z invertersko tehnologijo in z uporabo ekološkega plina, kot je R32, ne proizvajajo toplote pri zgorevanju goriva, temveč preprosto z minimalno porabo energije, pri čemer porabijo energijo zraka in jo prenesejo v dom.

OMNIA M 3.2 lahko dobavlja toplo vodo pri 60 ° C z zunanjo temperaturo do -15 ° C in pri 40 ° C z zunanjo temperaturo do -25 ° C, brez kakršne koli podpore / dodatne opreme. Pri hladnih, a pozitivnih temperaturah (od + 5 ° C) lahko OMNIA M 3.2 proizvede vročo vodo do 65 ° C.

ZNAČILNOSTI
Ta serija toplotnih črpalk zrak-voda z ekološkim plinom R32 z majhnim vplivom na okolje ustreza potrebam zimske in poletne klimatske naprave malih in srednje velikih stanovanjskih in poslovnih objektov.
Vse enote so primerne za zunanjo vgradnjo in lahko proizvajajo vodo do 65° C. Uporabljajo se lahko v sevalnih sistemih, ventilatorskih konvektorjih, radiatorjih in za posredno proizvodnjo sanitarne vode (PTV) prek zunanjega kotla.
Energetska vrednost A+++ (po novem označevanju A vrednost).

Segrevanje vode do 60° C pri zunanji temperaturi nad 5° C
Segrevanje vode do 55° C pri zunanji temperaturi nad -15° C
Monoblok je enota brez vgrajenih dodatnih grelcev (možnost je dokupiti)

V KOMPLETU JE:
Zunanja enota + notranji termostat (control system).

Dodatne možnosti

Oglašujte na Oglasi.si