Za ceno pokličite

Paletni skladiščni regali – rešitev za skladiščenje palet

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Urejenost in preglednost v skladišču lahko zagotovimo s pravilno izbiro skladiščnih regalov, ki morajo biti del logističnega procesa podjetja. Paletni skladiščni regali so najbolj razširjen način skladiščenja blaga, saj so primerni tako za potrebe manjših skladišč kot za potrebe velikih distribucijskih centrov. V praksi so najpogosteje uporabljeni regalni sistem klasični paletni regali, saj so primerni za skladiščenje raznovrstnega blaga in omogočajo neposreden dostop do palet in visoko stopnjo prilagodljivosti glede na velikost, obliko in težo palet. Z uporabo dodatne opreme regalov pa lahko skladiščimo tudi blago, ki ni na paletah.

Za čimbolj učinkovito rokovanje s paletami se lahko odločamo za različne vrste skladiščnih paletnih regalov.

Paletni regali so lahko:
širokoprehodni: najpogostejša oblika skladiščenja palet omogoča neomejen dostop do vseh palet;
ozkoprehodni in premični regali: ti dve vrsti regalov omogočata odličen izkoristek skladiščnega prostora;
teleskopski in
drive-in regal: v glavnem se uporablja za skladiščenje velikih količin blaga iste vrste.

Paletni regal – kovinske police izredno trpežne
Paletni regal je odgovor na zahteve modernega paletnega shranjevanja, kot so hitra nastavitev, visoka moč in stabilnost ter konkurenčna cena. Paletni skladiščni regali se uporabljajo za srednje in težko kosovno blago. Podjetje Tokas d.o.o. vam ponuja paletni regal v treh različnih tovornih različicah od 7,5 tone do 15 ton. Prilagoditev traverz v 50-milimetrskih intervalih omogoča optimalno izrabo prostora. Vse strukturne komponente so izdelane iz primarno kakovostnega, certificiranega, zelo elastičnega cinkanega jekla, ki zagotavlja, da imajo kovinske police visoko raven trpežnosti.

Ponudba najrazličnejših programov in idejnih rešitev
V podjetju Tokas d.o.o. smo s ustvarjalnimi rešitvami ugodili že več kot tisoč strankam. Z njihovo pomočjo, a tudi z lastnimi izkušnjami, smo postali uspešno in perspektivno podjetje. V družbi s 14-letno tradicijo vam nudimo vso strokovno pomoč in podporo na področju zaključnih del v gradbeništvu in gradbenem inženiringu. S kreativnimi rešitvami sodimo v sam vrh ponudbe montažnih regalnih sistemov v državi. Zastopamo pa tudi več priznanih evropskih proizvajalcev, katerih izdelki ustrezajo najvišjim kakovostnim standardom. Nudimo vam skladiščno opremo, kot so skladiščni paletni regali, pa tudi kovinsko pohištvo in kovinske police, prav tako pa so vam pri nas na voljo plastični zabojniki za shranjevanje drobnih materialov ter lestve.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 17691
Oglašujte na Oglasi.si