Za ceno pokličite

Premični regal

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

V podjetju Tokas inženiring d.o.o. že 14 let uspešno ponujamo visoko kvalitetne izdelke, strokovno pomoč in podporo strankam na področju zaključnih del v gradbeništvu in gradbenem inženiringu. Naša široka ponudba vključuje tudi praktične in kvalitetne premične in skladiščne regale.

Premični regali so namenjeni varnemu shranjevanju dokumentacije in drugega skladiščnega blaga ter omogočajo bistveno boljši izkoristek prostora. Zaradi enostavnega premikanja ter zaradi velike izbire dimenzij in oblik, ki so na voljo, so premične arhivske omare primerne za vsak prostor, doma, v trgovini ali v industriji, ustrezajo potrebam knjižnic, arhivov, gostinstvu, zdravstvenih in drugih institucij.

Ponudba premičnih regalov med drugim vključuje tudi cenovno ugodne skladiščne regale ter arhivske premične omare visoke kvalitete, narejene v skladu z evropskimi standardi.

Skladiščni polični, paletni in konzolni regali
V naši ponudbi skladiščnih regalov najdete:
polične regale: polični regali omogočajo shranjevanje najrazličnejših manjših in srednje težkih predmetov, premično in prilagodljivo nastavitev, stabilnost, nosilnost in nizko ceno;
paletne regale: paletni regali so hitro nastavljivi, močni in stabilni ter uporabni za srednje in težko kosovno blago. Na voljo so v treh različnih tovornih opcijah od 7.5 do 15 ton;
konzolne regale: konzolni regali so primerni za skladiščenje podolgovatih predmetov, kot so deske, paličasti predmeti, pipe in podobno. Sistem je samostoječ, kar pomeni, da ga ni potrebno stabilizirati s povezovanjem in fiksiranjem v steno ali strop.

Za lažjo dostopnost in druge probleme shranjevanja (hitrost, nastavitev, stabilnost) so vam na voljo tudi drive-in sistemi za srednje in težko kosovno blago, ter kovinski podesti za boljši izkoristek višine prostora, za potrebe skladiščenja ali delovne površine.

Premični regali in premične omare
Premični regal in premična omara sta lahko prenosljiva ter zaradi svoje fleksibilnosti primerna za vse prostore. V njiju je mogoče shranjevati manjše in večje predmete doma, v skladišču in industriji, v knjižnicah, arhivih, bolnišnicah, trgovinah in podobno. Zaradi materiala, ki je odporen na udarce in agresivne kemične elemente, je v premičnem regalu in premični omari mogoče shranjevati tudi občutljive dokumente in blago.

Skladiščni regali
Skladiščni regali so višji in se prilegajo večjim prostorom v skladiščih, trgovinah in drugih obratih. Narejeni so iz močne strukture ter so tako primerni tudi za shranjevanje večjih in težjih predmetov in blaga. Zaradi svoje oblike skladiščni regali omogočajo preglednost, varnost, fleksibilnost in enostavno dostopnost.

Podjetje Tokas inženiring d.o.o. že 14 let izpolnjuje visoke standarde in zahteve strank, nudi visoko kvalitetne skladiščne, premične regale in omare, strokovno in prijazno osebje, kar nas postavlja v sam vrh ponudbe montažno regalnih sistemov. Prepričajte se tudi vi.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 17691
Oglašujte na Oglasi.si