Prodam: CE - Savinjska - Mozirje, Gornji Grad, Attemsov trg 33, hiša - hiša - ostalo

Podatki

  • Lokacija: CE - Savinjska - Mozirje
  • Velikost: 414.42 m2
  • Zgrajeno: 1800
  • Energetski razr.: EI v izdelavi
  • Oglas poteče: 21.4.2023

Kontaktirajte prodajalca

+0 31 319 888
Oglašujte na Oglasi.si

Oprema in ostali podatki

balkon
parkirno mesto
telefon
internet
shramba v kleti
vpisano v zemljiško knjigo

Podrobnejši opis

V centru Gornjega Grada, v objemu idilične narave in gozda, prodamo večji poslovno stanovanjski objekt potreben obnove, z dvoriščem. V objektu je mogoče urediti turistično ali gostinsko dejavnost, poslovne prostore in/ali več stanovanj.

Objekt je bil zgrajen 1800, kot krajna vrstna stavba z dvoriščem in je v celoti zasnovana kot poslovno stanovanjski objekt. Neto tlorisna površina znaša 414,42 m², uporabna površina 319m².
Primarna namembnost objekta je bila sedaj stanovanjska, v preteklosti pa je bila gostilna s salonom in mesarija, čitalnica, v dvoriščnem delu so izdelovali lesene vozove.

Objekt ima v pritličju (glavni vhod) predprostor s stopniščem, 2 večja in 1 manjši kletni prostor, dvorišče s 6 drvarnicami in 2 stranska vhoda. V nadstropju je dolg hodnik s pogledom na notranje dvorišče, predprostor, 6 sob in 2 dnevni sobi s kuhinjo in jedilnico, ter 3 kopalnice. V zgornjem nadstropju so 3 sobe, 1 kopalnica in balkon s pogledom na dvorišče, frčada, ter neizkoriščeno podstrešje.
Objekt ima urejeno parkirno mesto. Dostop do objekta je možen tudi z večjimi dostavnimi vozili in intervencijskim vozilom. Z novo prometno ureditvijo v kraju bo pred objektom nastal zeleni pas z drevesi.

Mikrolokacija za poslovni objekt ocenjena kot ugodna. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna prometna, komunalna in energetska infrastruktura.
Električna, telekomunikacijska, vodovodna in druga instalacija je prilagojena dejavnosti objekta. Javna kanalizacija. Ogrevanje je preko peči na drva, možen priklop na daljinsko ogrevanje. Ogrevanje sanitarne vode je preko električnih grelnikov.

V okolici je na voljo veliko sprehajalnih in pohodniških poti. Krajinski park Logarska dolina, Florjan, Menina planina, Velika planina, Lepenatka, Rekreacijski center Golte, Mozirski gaj

Zaradi turistične prepoznavnosti kraja in narave, je lokacija poslovno zelo zanimiva in posledično predstavlja tudi dobro investicijsko priložnost.

Čudovita okolica neokrnjene narave in gozda.

Pokličite in se dogovorimo za ogled.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 54903
Oglašujte na Oglasi.si