399.000,00 €

Prodam: LJ - Osrednjeslovenska - Ljubljana-Dobrunje, Donrunje okolica, hiša - samostojna

Podatki

  • Lokacija: LJ - Osrednjeslovenska - Ljubljana-Dobrunje
  • Velikost: 236.00 m2
  • Velikost parcele: 800.00 m2
  • Zgrajeno: 2007
  • Energetski razr.: EI v izdelavi
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

KU - MI d.o.o.

KU - MI d.o.o.

KU-MI nepremičnine d.o.o.,
Tbilisijska ulica 57, 1000 Ljubljana

Kontaktirajte prodajalca

031/372-511
01/25-66-200
www.kumi.si

Oprema in ostali podatki

atrij
terasa
garaža
več parkirnih mest
centralna kurjava
talno gretje
klimatska naprava
telefon
vključena stanovanjska oprema

Podrobnejši opis

hiša na odlični lokaciji na sončni legi, odprt pogled do Ljubljanske obvoznice 5 min. V treh etažah, 3x garaža z visokimi stropi 3,5m primerno za kombije, visoka vozila. Zelo kvalitetna gradnja z vrhunskimi materiali in vrhunsko opremo. Hiša ostane kompletno opremljena. Talno gretje, 2x kamin -en na vodni sistem priklopljen na CK za talno ogrevanje. Klimatizirani prostori in prezračevalni sistem po celotnem objektu. Primerno tudi za poslovno dejavnost. Hiša ponuja zelo veliko, vredna nakupa.

V naselju novejših hiš.

razporeditev:

- 1. etaža - pritličje: tri velike garaže z visokimi stropi, električna dvižna vrata + pomožni prostori, pisarniški prostor, po celotni etaži talno ogrevanje

-2.etaža - pritličje oz. nadstropje: predsoba, kopalnica, kuhinja z dnevnim prostorom (kaminom) in izhodom na teraso v kateri je izdelana letna kuhinja, spalnica z utiliti, ki je samostojen prostor v katerem je pralni stroj,likalnica.

-3.etaža - nadstropje: kopalnica, trenutno dve veliki sobi, ki pa lahko spremenita namembnost glede na potrebe lastnika - možnost ločenega stanovanja, več sob, prostor za druženje, telovadnico, savno, igralnico, knjižnico,...

Objekt ima alarmni sistem po celotnem objeku, izolacijske rulete na elektriko, tri slojna okna, prezračevalni sistem, zbiralnik vode za 35m3.

V hiši je potrebno zaključiti še finalna dela, ki pa so že vključena v prodajno ceno.

Zemljišče je urejno, sadni vrt, zelenica, manjši nasad borovnic. Velik del parcela je škarpiran z naravnim kamnom napeljana električna inštalacija za osvetlitev.

Hiša je primerna za zahtevnega kupca, ki si želi bivanja v naravi in ne daleč od mesta. LPP št. je cca. 3km, organiziran prevoz šolskih otrok od doma do šole tako, da nimate nobene obveznosti z prevozom v ali iz šole.

Skupna kvadratura hiše z pomožnimi prostori in garažami je 400m2.

Ogled nepremičnine se izvaja preko nepremičninske agencije, ogledi so brezplačni po predhodbem dogovoru. Spoštujte lastništvo lastnika in ne hodite sami na lokacijo hiše.

Prodajalec oz. lastnik nepremičnine pogojuje plačilo provizije posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv od pogodbeno dogovorjene cene.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 20375
Oglašujte na Oglasi.si