680.000,00 €

Prodam: MB - Podravska - Maribor, Maribor-Brezje (P-8603), hiša - samostojna

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Maribor
  • Velikost: 293.00 m2
  • Velikost parcele: 611.00 m2
  • Zgrajeno: 1968
  • Adaptirano: 2018
  • Energetski razr.: EI v izdelavi
  • Oglas poteče: Neomejeno

Kontaktirajte prodajalca

031/523-548
02/22-99-700
www.idila.com
Oglašujte na Oglasi.si

Oprema in ostali podatki

terasa
parkirno mesto
centralna kurjava
telefon
internet
kabelska TV
vpisano v zemljiško knjigo
vključena stanovanjska oprema

Podrobnejši opis

V Brezju prodamo vzdrževan, v celoti opremljen, stanovanjsko-poslovni objekt, ki obsega: stanovanjsko hišo P+1 v kateri je urejeno 4-sobno stanovanje, s pomožnimi prostori, gostinski lokal s pokritim letnim vrtom in večnamenski poslovni prostor (trenutno je opremljen solarij).
Leta 1997 je bil preurejen in nadzidan dvoriščni objekt, za katerega je bilo izdano gradbeno dovoljenje. Objekt je bil v letih 1997 do 2018 v celoti obnovljen.
Kritina je pločevinsta Hosekra, stavbno pohištvo je PVC; notranja vrata, podboji, stopnišče so iz masivnega lesa. Obnovljene so vse instalacije (elektrika, vodovod, odtoki). Vgrajeni so kakovostni materiali in oprema.
Stanovanjski del obsega v pritličju pomožne prostore (hodnik s stopniščem v 1. nadstropje, sobo (pisarno), pralnico, kurilnico, 2 rezervoarja za kurilno olje-skupaj 2800 l in shrambo).
V nadstropju so sledeči prostori: hodnik z izhodom na veliko teraso, kuhinja, jedilnica, dnevna soba iz katere je vhod v otroško sobo, spalnica in kopalnica z WC.
S terase je vhod v neizdelan del objekta, zgrajen leta 1997, kjer je možno urediti dodatne gostinske ali stanovanjske prostore z ločenim vhodom (za stanovanje je bil že izdelan projekt).
Večnamenski poslovni prostor (solarij)-64.43 m2 ima zunanji vhod iz južne strani.
Obsega: hodnik, 3 kabine s solarijem, večnamenski prostor, (primeren za manikuro, pedikuro, kozmetični salon, ipd.) in WC. Iz hodnika je dostop v sobo (pisarno) v stanovanjskem delu..
Gostinski lokal je bil v obratovanju od leta 1990 do ljulija 2019.
Obsega: šank sobo s pokritim letnim vrtom-60,35 m2 za goste, ločeno gostinsko sobo, sanitarije moške, ženske, in pomožne prostore (kuhinjo, shrambo, garderobo s sanitarijami za zaposlene in priročno skladišče).
V gostinski lokal je vhod za zaposlene tudi iz dvoriščne strani na SZ strani stavbe.
Na skrajnem zahodnem delu stavbe je garaža za 2 avtomobila s prehodm v shrambo.
Talne obloge: keramika in lamelni parket v stanovanjskih prostorih; laminat v solariju in keramika v gostinskem lokalu.
Priključki: elektrika voda (ločeni števci za stanovanjsko stavbo in za poslovne prostore), telefon, KTV in internetni priključek in video nadzor na letnem vrtu)
Ogrevanje je urejeno s CK na olje (ločeno za poslovne prostore in stanovanjsko stavbo).
Objekt je opremljen, vseljiv brez dodatnih vlaganj. Z dejavnostjo je možno pričeti takoj.
Na SZ strani objekta so urejeni parkirni prostori.
V bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, zdravnik, zobozdravnik, trgovina cca 650 m, do izvoza na hitro cesto je 1,6 km, do cetra Maribora pa cca 4,5 km.

Z ozirom na lokacijo in opremljenost priporočamo ogled in nakup! Več fotografij na https://www.idila.com/s/prodamo/?ID=8603

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 421
Oglašujte na Oglasi.si