330.000,00 €

Prodam: MB - Podravska - Maribor, TABOR, hiša - samostojna

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Maribor
  • Velikost: 179.00 m2
  • Velikost parcele: 1466.00 m2
  • Zgrajeno: 1980
  • Adaptirano: 2005
  • Energetski razr.: EI v izdelavi
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.,
Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

031/650-034
031/330-269
www.real.si
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

LEPO UREJENA HIŠA NA MIRNI LOKACIJI NA TABORU Z VELIKO RAVNO IN SONČNO PARCELO, KI JE V CELOTI STAVBNO ZEMLJIŠČE
Na mirni lokaciji na Taboru prodamo kvalitetno klasično grajeno samostojno hišo, ki se nahaja na sončni legi, v urejeni okolici, na 14 m2 veliki parceli. Zgrajena je bila klasično, iz opeke, leta 1980, je lepo vzdrževana.
Ima tri etaže: K+P+M; 179 m2 površin dela stavbe in 121 m2 uporabnih površin. Klet je velika 44 m2, ker je podkletena polovica hiše, terasa pa meri 14 m2. Poleg tega je v prizidku, ki se drži hiše, 27 m2 velika garaža, ki je odprta tudi na drugo stran parcele.
V visokem pritličju hiše je vetrolov, nizko stopnišče, naravnost je en sam velik prostor v obliki črke L, kjer so jedilnica, levo od nje kuhinja, desno pa ogromna dnevna soba z izhodom na teraso. Poleg tega sta v pritličju še WC in utility, kjer je prostor za pralni stroj, sušilec.
V zgornjem nadstropju so tri sobe in večja kopalnica. Ena soba ima tudi lastno garderobno sobo, ena je manjša, podolgovata, kjer je lahko npr. otroška soba ali delovni kabinet in še ena spalnica. Nadstropje je delno mansardno, vendar so poševnine dokaj blage. V kleti je predpriprava za savno, sanitarije, tuš, kurilnica in shrambe. Ogrevanje je na kurilno olje; peč je skoraj nova.
Parcela meri 1466 m2, je povsem ravna in na sončni legi. Ker je hiša postavljena skoraj ob robu parcele, je večji del zemljišča za parcelo prost in je na njem mogoče imeti kar koli bi si novi lastnik želel: manjši park, sadovnjak, velik vrt, bazen, pa tudi dodatno hišo ali dve je še mogoče zgraditi, saj je preostalega zemljišča za hišo še med 900 in 1000 m2. Zaradi zanimive lokacije je težko najti zemljišče, ki se nahaja v mestu, hkrati pa v velikem povsem mirnem in zelenem okolju.
Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen.
PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE HIŠO NA TABORU, KI JE VZDRŽEVANA IN LEPO UREJENA, OB TEM PA IMA VELIKO, RAVNO IN SONČNO PARCELO.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 419
Oglašujte na Oglasi.si