248.000,00 €

Prodam: MB - Podravska - Orehova vas, hiša - samostojna

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Orehova vas
  • Velikost: 296.70 m2
  • Velikost parcele: 1079.00 m2
  • Zgrajeno: 2004
  • Energetski razr.: C (35 - 60 kWh/m2a)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.,
Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

031/650-034
031/330-269
www.real.si

Podrobnejši opis

V občini Hoče-Slivnica, cca 12 km od centra Maribora, prodamo samostojno stanovanjsko hišo, ki ima 296,7 m2 skupne površine. Uporabne površine je 217,6 m2, garaža je velika 25,50 m2, tehnični prostor 12,40 m2, terasi, balkon in loža pa skupaj 41,20 m2.

Nepremičnina je kvalitetno in klasično zgrajena leta 2004. Je moderno zasnovana in ima etažnost P + M. V pritličju je predprostor z lepim lesenim stopniščem, stranišče, garderoba, hodnik, večja in svetla dnevna soba z jedilnico, kuhinja s shrambo, kopalnica s tuš kabino in straniščem ter dva spalna prostora. V pritličju sta tudi dve terasi (iz jedilnice izhod na večjo teraso in iz enega spalnega prostora izhod na manjšo teraso). V mansardi je kopalnica s kopalno kadjo in možnostjo vgradnje tuš kabine, ločeno stranišče, kuhinja z jedilnico, dnevna soba in trije prostori. V mansardi sta tudi loža in balkon. Razporeditev prostorov je razgibana, kar kupcu omogoča, da si hišo lahko na več načinov uredi kot eno- ali dvostanovanjsko. Vsa keramika je izbranega okusa, kar daje hiši posebno noto.

Ogrevanje je centralno na kurilno olje (preko radiatorjev, v pritličju in v vseh sanitarijah tudi talno gretje), v dnevni sobi v pritličju pa je tudi kamin. Hiša je skoraj v celoti klimatizirana. Hiša ima od l. 2018 tudi toplotno črpalko za ogrevanje sanitarne vode izven kurilne sezone.

Nepremičnina leži na 1079 m2 veliki parceli, ki ima urejeno drenažo, iz katere je deževnica speljana v zbiralnik vode, tako da se lahko uporablja za zalivanje rastlinja na parceli. Parcela je ravna in lepo urejena. Za shranjevanje vrtičkarskih pripomočkov je na parceli tudi lesena vrtna uta.

Določene stvari so še nedokončane (v pritličju je potrebno vgraditi notranja vrata s podboji, vtičnice, stikala, prebeliti, v mansardi je potrebno narediti ograje na balkonih in dokončati prvo stran ograje parcele), kar kupcu daje možnost dokončanja po lastnem okusu in željah.

Nepremičnina je zelo lepo, dobro in kvalitetno zasnovana ter čaka na kupca, da jo izpopolni, s tem pa pridobi poleg kakovostne nepremičnine tudi višji nivo bivanja v mirnem in zelenem okolju.

Možnost menjave za 2-sobno stanovanje z balkonom v Mariboru ali bližnji okolici (seveda z doplačilom za hišo).

Kontakt: Romana, e-mail: gral@real.si, tel.: 031 330 269

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 419
Oglašujte na Oglasi.si