247.000,00 €

Prodam: MB - Podravska - Šentilj v Slov. goricah, Šentilj (P-8463), hiša - samostojna

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Šentilj v Slov. goricah
  • Velikost: 220.00 m2
  • Velikost parcele: 432.00 m2
  • Zgrajeno: 2009
  • Energetski razr.: EI v izdelavi
  • Oglas poteče: Neomejeno

Kontaktirajte prodajalca

031/523-548
02/22-99-700
www.idila.com
Oglašujte na Oglasi.si

Oprema in ostali podatki

terasa
pokrit parkirni prostor
centralna kurjava
telefon
internet
kabelska TV
vpisano v zemljiško knjigo

Podrobnejši opis

Novejša, razgibana hiša, etažnosti P+M (cca 220 m2), z nadstrešnico za dva avtomobila, se nahaja na sončni legi v Šentilju, v bližini avstrijske meje.
Hiša je klasične opečne gradnje, zgrajena leta 2009, stavbno pohištvo je PVC (okna termopan zasteklitev-dvoslojna (zvočno dobro izolirana), kritina je tegola.
Pritličje obsega: predsobo, iz katere je dostop v kopalnico, v mansardo in kuhinjo z jedilnico ter dnevno sobo. Iz jedilnice je vhod v dve spalnici, iz dnevne sobe pa je vhod v otroško sobo. Iz jedilnice, dnevne sobe in otroške sobe je izhod na teraso in zelenico. Na severni strani hiše je prizidana kurilnica in shramba V mansardi so sledeči prostori: stopnišče, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, manjša spalnica, soba v obliki črke L in kopalnica z WC. Primerna je tudi za dve družini.
Talne obloge: keramika, laminat.
Priključki: elektrika (3 fazni tok), javni vodovod, kanalizacija s čistilno napravo, KTV in telefonski priključek, internet.
Ogrevanje je urejeno s CK na olje/trdo gorivo (peč je kombinirana) in dodatno s kaminom v dnevni sobi z jedilnico.
Zemljišče v skupni velikosti 432 m2 je ograjeno z leseno ograjo na betonski podlagi, obloženi s pohorskim škriljavcem. Na JZ strani hiše je terasa z žarom, mizo in stoli. Prestalo zemljišče je zelenica s platano, ki nudi prijetno senco prostoru za druženje.
Hiša je vogalna in kljub strnjenemu naselju omogoča zasebnost. Primerna je tudi za dve družini.
V bližini je šola, vrtec, trgovina, pošta, banka, zdravstveni dom, bencinska črpalka, izvoz na avtocesto...Do Maribora je 15 km (10 minut), do Avstrije 2 minuti.
Priporočamo ogled in nakup!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 421
Oglašujte na Oglasi.si