235.000,00 €

Prodam: MB - Podravska - Slovenska Bistrica, Zgornja Polskava, hiša - samostojna

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Slovenska Bistrica
  • Velikost: 246.39 m2
  • Velikost parcele: 996.00 m2
  • Zgrajeno: 2019
  • Energetski razr.: A2 (10 - 15 kWh/m2a)
  • Oglas poteče: Neomejeno
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Montažna hiša – novogradnja je etažnosti klet in pritličje (K+P), pri čemer je klet zidana in obsega 123,18 m2 bruto površine in pritličje 123,21 m2 površine. Za hišo je značilna moderna zasnova ter velike steklene površine zastekljene s troslojno termopan zasteklitvijo, ki omogočajo neposredno povezavo z velko zunanjo teraso.

Pripadajoče zemljišče je po podatkih GURS-a velikosti 996 m2, kar je več kot dovolj za ureditev vrta ali zasaditev sadnega ali okrasnega drevja.

Objekt se trenutno nahaja v podaljšani IV. gradbeni fazi in se prodaja kot zunaj dokončan objekt z demit fasado z 15 cm izolacijo, strešno kritino Creaton, plastična okna s troslojno zasteklitvijo z žaluzijami na električni pogon, stekleni nadstrešek nad vhodnimi vrati in dimnik za kasnejšo morebitno montažo kamina.

Notranja finalizacija objekta vključuje izolacijo stropov, knauf obloge, izdelavo inštalacij talnega ogrevanja, estrih, slikopleskarska dela, finomontažo elektrike in vode, ograjo na stopnišču, alarmni sistem, kamin, prezračevanje z rekuperacijo – Lunos.

Novogradnjo lahko kupite tudi izdelano »na ključ« za ceno cca. 260.000,00 € z vključenim 9,5% DDV-jem. Ta faza zajema urejeno okolico z ograjo, dvoriščnimi vrati ter tlakovanimi površinami, talne obloge (parket in keramika), toplotno črpalko zrak/voda proizvajalca Kronoterm.

Novogradnja ima vse potrebne priključke na električno in vodovodno omrežje. Kanalizacija – mala čistilna naprava, urejeno odvajanje meteornih vod v meteorni jašek. Izvedena predpriprava za sončno elektrarno in vtičnica za polnjenje električnih vozil.

Nepremičnina se lokacijsko nahaja v Zgornji Polskava, cca 6 km do Slovenske Bistrice in cca 17 km do Maribora, v mirnem naselju; sama lokacija vam ponuja mirno bivanje, krajše ali daljše sprehode, kolesarjenje, ...; šola, vrtec, trgovina in vsa ostala potrebna infrastruktura se nahaja v Zgornji Polskavi in Slovenski Bistrici

Razporeditev prostorov:

KLET: garderoba (8 m²), predprostor (11,76m²), kolesarnica (13,37m²), garaža (44,84m²), pisarna (19,30 m²) in shramba (25,91m²);

PRITLIČJE: spalnica (14,74 m²), kopalnica (7,47m²), 2 x otroška soba (9,15 m²), hodnik (7,04m²), kabinet (11,12 m²), stopnišče (7,04 m²), dnevna soba (15,84 m²), jedilnica (8,78m²), kuhinja (12,28 m²), utility (4,64 m²), wc (2,21m²), garderoba (6,02 m²) in predprostor (7,73 m²).

Objekt ima vso potrebno dokumentacijo, gradbeno dovoljenje ter ob dokončanju pridobljeno uporabno dovoljenje, energetsko izkaznico itd.

Nudimo vam pomoč v primeru potrebe po financiranju in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ob nakupu je možna kompenzacija cene z vašim stanovanjem ali stanovanjsko hiši ali zemljiščem za gradnjo.

Namig posrednika:

Novogradnja se nahaja na lepi sončni lokaciji, kvalitetno grajen in energetsko varčen objekt, energijskega razreda A2, kar pomeni znaten prihranek pri porabi energije v primerjavi s podobnimi zidanimi objekti. Priporočamo ogled in morebitni nakup.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 2775
Oglašujte na Oglasi.si