72.000,00 €

Prodam: MB - Podravska - Zgornja Korena, Spodnja Korena (P-8553), hiša - samostojna

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Zgornja Korena
  • Velikost: 101.00 m2
  • Velikost parcele: 10230.00 m2
  • Zgrajeno: 1877
  • Adaptirano: 1977
  • Energetski razr.: EI v izdelavi
  • Oglas poteče: Neomejeno

Kontaktirajte prodajalca

031/523-548
02/22-99-700
www.idila.com
Oglašujte na Oglasi.si

Oprema in ostali podatki

vpisano v zemljiško knjigo

Podrobnejši opis

Manjša hiška (2-sobno stanovanje) s prizidanim gospodarskim poslopjem se nahaja na idilični lokaciji v Sp. Koreni.
Hiša je bila grajena leta 1877 in kasneje večkrat obnovljena. Nahaja se v zelo dobrem vzdrževanem stanju in je v celoti opremljena.
V hiši so naslednji prostori: predprostor (keramika), kopalnica (tuš, WC, umivalnik, pralni stroj), predsoba, kuhinja, spalnica in manjša dnevna soba, ki je sedaj preurejena v jedilnico.
V obokani kleti pod hišo se nahaja prostor za ozimnico ter dodatna večja shramba, ki jo je možno tudi preurediti v kurilnico.
Ogrevanje je urejeno s pečjo na trdo gorivo.
Poleg hiše in prizidanega gospodarskega poslopja, se na parceli nahaja še (podkletena) garaža ter dodatni pomožni objekt za orodje.
Zemljišče (skupaj 10.230 m2) okoli hiše je lepo urejeno in zasajeno z okrasnim grmičevjem, drevjem in rožami. Pod hišo se teren strmo spusti do spodnjih parcel, ki so položne in se nato nadaljujejo v gozd (2.052 m2). Del zemljišča se nahaja še na nasprotni strani ceste, kjer je urejen nasad orehov.
V ceni je vključena vsa oprema, orodje ter stroji in naprave (traktor, traktorska kosilnica, motorna žaga, kosilnica na nitko, 2 preši in še mnogo uporabnega orodja).
Hiša je bremen prosta in takoj vseljiva. Odlikuje je mirna lokacija, urejena okolica in čudovit razgled na Koreno. Več na https://www.idila.com/s/prodamo/?ID=8553.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 421
Oglašujte na Oglasi.si