79.000,00 €

Prodam: MS - Pomurska - Lendava, Lendava, hiša - dvojček

Podatki

  • Lokacija: MS - Pomurska - Lendava
  • Velikost: 210.00 m2
  • Zgrajeno: 1920
  • Adaptirano: 2008
  • Energetski razr.: E (105 - 150 kWh/m2a)
  • Oglas poteče: 18.12.2019

Oglaševalec

Oglas je bil oddan brez prijave

MS - Pomurska - Lendava

Kontaktirajte prodajalca

04/06-24-815

Oprema in ostali podatki

garaža
pokrit parkirni prostor
parkirno mesto
več parkirnih mest
plinovod
centralna kurjava
klimatska naprava
telefon
internet
domofon
shramba v kleti
vpisano v zemljiško knjigo

Podrobnejši opis

Prodamo hišo na Kolodvorski ulici v Lendavi. Hiša ima dve etaži, pritličje in mansardo. V pritličju se nahaja poslovni prostor (pisarna) in dva bivalna prostora (trenutno igralnica za otroke in jedilnica s čajno kuhinjo), skupaj okrog 100m2. Pritličje lahko v celoti preuredite v bivalni ali poslovni prostor. Poleg hodnika se v pritličju nahaja še kopalnica z WC-jem.
V zgornjem nadstropju je prijetno mansardno stanovanje (približno 70m2), ki obsega kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo (1 večja soba), shrambo, hodnik, kopalnico, spalnico in otroško sobo. Mansardni del hiše je klimatiziran. Spodnji in zgornji del hiše sta povezana z notranjim stopniščem, vendar ju po želji lahko ločite z vrati (v primeru, če bi se spodnji del odločili uporabljati kot poslovni prostor ali ga dali v najem). Poslovni prostor in stanovanje imata ločena zunanja vhoda.
Hiša je podkletena z manjšo starinsko kletjo. K hiši spada še dvorišče z nekaj drevesi, travne površine in na novo tlakovanim dovozom do obnovljene večje garaže, ki ima dvižna vrata na daljinsko upravljanje). Celotno dvorišče je ograjeno.
Hiša je kvalitetno grajena, z debelimi zidovi, brez težav z vlago, prijetna za bivanje. Je redno ogrevana in vzdrževana ter takoj vseljiva. Celotna hiša je del hiše-trojčka, sosedje so prijetni. Hiša leži ob glavni cesti, v njeni neposredni bližini je trgovina, avtobusna in železniška postaja, blizu je šola, vrtec in mestno središče.
Priključki: elektrika, voda, mestni plinovod, internet. Celotna hiša je centralno plinsko ogrevana. Vse inštalacije (vodovodne, elektro in ogrevanje) so bile v celoti obnovljene pred 10 leti.

Dodatne možnosti

Oglašujte na Oglasi.si