159,00 €

Prodam: SG - Koroška - Mislinja, hiša - dvostanovanjska

Podatki

  • Lokacija: SG - Koroška - Mislinja
  • Velikost: 250.00 m2
  • Velikost parcele: 1.23 m2
  • Zgrajeno: 1985
  • Adaptirano: 2008
  • Energetski razr.: EI v izdelavi
  • Oglas poteče: 23.12.2019

Oglaševalec

Oglas je bil oddan brez prijave

SG - Koroška - Mislinja

Kontaktirajte prodajalca

041/423-622

Oprema in ostali podatki

garaža
več parkirnih mest
centralna kurjava
telefon
internet
kabelska TV
shramba v kleti
vpisano v zemljiško knjigo
vključena stanovanjska oprema

Podrobnejši opis

V Šentilju, 1,5 km iz Mislinje, ki je oddaljena 15 km od Velenja, se prodaja, samostojna, dvodružinska hiša, na mirni in čudovito osončeni lokaciji, ki zagotavlja prijetno bivanje in odprt pogled na naravo in Uršljo goro.
V kolikor zase in za svojo družino iščete kvalitetno bivanje, je dobro vzdrževana hiša v osrčju narave, kot naročena za vas.
Hiša s cca 250 m2 površine, stoji na parceli v velikosti 1.230 m2, ki leži v ravnini in je komunalno urejena z vsemi priključki (vodovod, elektrika, komunala, ogrevanje je centralno). Objekt je izdelan v vseh treh etažah.
V pritličnem delu se nahaja izdelan in opremljen prostor za druženje, z izhodom na dvorišče, lovska soba, en večji prostor namenjen za shrambo in pralnico ter prostor, kjer se nahaja kotlovnica s pečjo na olje, pečjo na drva ter deponijo za drva in cisterno za olje.
Iz pritličja je notranja povezava v zgornje etaže.
V nadstropju se nahaja stanovanje, z velikim dnevno-kuhinjskim prostorom z jedilnico, kopalnica, spalnica, kabinet in hodnik iz katerega je dostop do pritličja in mansarde ter glavnega vhoda v hišo.
V mansardi je drugo stanovanje, ki obsega spalnico, dnevno sobo, kabinet, kuhinjo in kopalnico.
Hiša se prodaja z vso opremo. Vključena sta tudi dva dodatna objekta, eden v velikosti cca 40 m2,( v katerem je garaža, velika letna soba, delavnica, deponija za drva) in vrtna uta, osenčena z brezami, v velikosti cca 12 m2, ki je namenjena počitku in sproščanju ob šelestenju zelenih brez.

Dodatne možnosti

Oglašujte na Oglasi.si