173,40 €

Oddam: MB - Podravska - -Izberite-, poslovni prostor - pisarna

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Maribor
  • Velikost: 28.90 m2
  • Zgrajeno: 1978
  • Adaptirano: 2017
  • Nadstropje: polklet od 3
  • Energetski razr.: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.,
Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

031/650-034
031/330-269
www.real.si

Oprema in ostali podatki

toplovod

Podrobnejši opis

ODDAMO OBNOVLJENO IN OPREMLJENO PISARNO NA ODLIČNI LOKACIJI, Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI
V najem oddamo pisarno, veliko 28,90 m2, ki se nahaja v poslovni stavbi iz leta 1978, v mariborski poslovni coni na Tržaški cesti, kjer je takojšen dostop do vseh cestnih povezav: do Centra je samo nekaj minut vožnje, čisto blizu je Hitra cesta in s tem neposredna bližina avtoceste za Ljubljano oz. ostalo Slovenijo, Hrvaško, Avstrijo in Madžarsko. Kljub odlični lokaciji glede dostopnosti, je okolica mirna.
Na voljo so brezplačna parkirna mesta za uslužbence in stranke.
Pisarne so bile lani obnovljene, tako da so lepo urejene in opremljene. So tudi klimatizirane. Pisarne so v polkleti poslovne stavbe, ki pa je tako visoka, da ima vsaka pisarna okna in dnevno svetlobo. Na razpolago so skupne moške in ženske sanitarije. V pritličju so avtomati za napitke in prigrizke, v neposredni bližini pa je mogoče na malico ali kosilo.
Najemnina znaša 6 EUR/m2, skupno 173,4 EUR mesečno (DDV se lahko poračunava), stroški pa 3,50 EUR/m2 mesečno + DDV.
Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.)
Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih v višini ene najemnine + DDV.
PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE UREJENO PISARNO Z BREZPLAČNIMI PARKIRNIMI MESTI. VELIKA PREDNOST JE ŠE HITER DOSTOP DO CENTRA IN AVTOCESTE.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 419
Oglašujte na Oglasi.si