5,00 €

Oddam: MB - Podravska - Maribor, center, poslovni prostor - večnamenski prostor

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Malečnik
  • Velikost: 500.00 m2
  • Zgrajeno: 2011
  • Energetski razr.: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.,
Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

031/650-034
031/330-269
www.real.si

Oprema in ostali podatki

telefon

Podrobnejši opis

V centru Maribora, na obrobju, oddamo poslovne prostore v prvem nadstropju poslovnega objekta, v neto tlorisni površini 500 m2.
Možen je tudi najem poslovnega prostora v drugem nadstropju (500 m2).
Stavba je obnovljena in ima izjemen potencial za različne poslovne ali storitvene dejavnosti.
Prostori so svetli, veliki z visokimi stropovi in neopremljeni. Potrebna je finalizacija pri snovanju notranje ureditve in logistike glede na želje najemnika, ki so vezane na stroške ali individualno po lastnih načrtih. Možna je funkcionalna razporeditev v pisarne oceanskega tipa ali v manjše pisarne s postavitvijo pregradnih sten. Pisarnam pripada skupna čajna kuhinja ter sanitarije. Stroški elektrike in ogrevanja so individualni, saj ima vsak najemnik svoj števec. Urejeni so vsi priključki.
Objekt je na odlični lokaciji, saj je hitro dostopen in pregleden iz obvoznice ali centra mesta, v neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura in mestno jedro za poslovne relacije. Velika prednost objekta je tudi ograjeno parkirišče z rampo, kjer so zagotovljeni parkirni prostori za zaposlene, kakor tudi za obiske poslovnih partnerjev in ostale poslovne dejavnosti.
Novi najemnik mora pridobiti uradno ustrezno dovoljenje za dejavnost, katero bo upravljal.
Cena za oddajo nepremičnine je 5,00 EUR/m2 + DDV + stroški oz. po dogovoru (vezano na finalizacijo prostorov).
Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v vrednosti dveh najemnin in stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje in spremembe plačnika pri dobaviteljih. Agenciji najemnik ne plača nobenih stroškov.
Prostor se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna. (Če bo najemodajalec izdelal energetsko izkaznico za prostor, bo mogoč tudi dolgoročni najem.)

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 419
Oglašujte na Oglasi.si