1.280,00 €/mesec

Oddam: MB - Podravska - Maribor, MB - CENTER, poslovni prostor - poslovni prostor - ostalo

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Maribor
  • Velikost: 98.90 m2
  • Zgrajeno: 2001
  • Energetski razr.: D (60 - 105 kWh/m2a)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.,
Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

031/650-034
www.real.si
Oglašujte na Oglasi.si

Oprema in ostali podatki

garaža
več parkirnih mest
klimatska naprava
prilagojeno za invalida

Podrobnejši opis

V CENTRU MESTA ODDAMO ULIČNI LOKAL ZA STORITVENE ALI PISARNIŠKE DEJAVNOSTI, 98,9 m2, KI JE ZAKLJUČENA CELOTA, ENOSTAVNO DOSTOPNEN, Z DVEMA PARKIRNIMA MESTOMA V GARAŽI

V poslovnem kompleksu v širšem središču mesta oddamo večji poslovni prostor, primeren za različne storitvene dejavnosti, od medicinske, fizioterapije, kozmetične, pedikure, manikire ipd. Ima pridobljeno najzahtevnejše uporabno dovoljenje za zdravstveno dejavnost.

Nahaja se kot ulični lokal v pritličju poslovne stavbe in ima lasten vhod, do katerega je dostop tudi z invalidskim vozičkom. Poslovna stavba je novejša, zgrajena leta 2001, sodobna, lepo urejena in vzdrževana; v njej so različne dejavnosti, pisarniške in storitvene.

Poslovni prostor meri 98,9 m2. Razporeditev prostorov: vetrolov, večja čakalnica, štiri različno veliki samostojni prostori, ki med sabo niso prehodni, čajna kuhinja, ki ima v nadaljevanju še dodatni prostor, kjer so tuš kabina, WC in umivalnik, sanitarije za zaposlene, za paciente, invalide in garderobo za zaposlene.

Izhod je tudi na zadnji strani poslovnega prostora, ki vodi v podzemno garažo, kjer sta dve veliki parkirni mesti: 21,3 m2 in 22,4 m2.

Nepremičnina je vzdrževana in lepo urejena, zato ne zahteva dodatnih vlaganj. Ogrevanje je daljinsko, na plin, prostori se ogrevajo preko radiatorjev. Za pripravo tople sanitarne vode je vgrajen električni grelnik, z integriranim hranilnikom. Urejeno je tudi hlajenje s tremi klimatskimi napravami in prezračevanje prostorov ter vsi drugi priključki.
Za obiskovalce je na voljo kratkotrajno parkiranje pred stavbo.

Cena najema znaša 1.280,00 EUR mesečno (in DDV, če se pogodbeni stranki tako dogovorita). Stroški se obračunavajo posebej, vse po porabi, torej po števcih. Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča znaša 172 EUR, plača se enkrat letno.

Poslovni prostor se oddaja opremljen, kot je videti na fotografijah. Poslovni prostor bil je v celoti na novo popleskan, vključno s stavbnim pohištvom.

Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača varščino v višini dveh najemnin in agenciji za posredovanje v višini ene najemnine + DDV.

Energetski razred: D 79,29 kWh/m2a.

POSLOVNI PROSTOR JE IDEALEN ZA ZDRAVSTVENO DEJAVNOST, FIZIOTERAPIJIO, KOZMETIČNO DEJAVNOST IN VSE STORITVE, KI SODIJO V TA SPEKTER.

VLJUDNO VABLJENI NA OGLED, ČE ZA SVOJE DELO POTREBUJETE VEČJI POSLOVNI PROSTOR NA ODLIČNI LOKACIJI, KI JO JE ENOSTAVNO NAJTI, V UREJENI POSLOVNI STAVBI in UREJENEM OKOLJU.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 419
Oglašujte na Oglasi.si