230,00 €/mesec

Oddam: MB - Podravska - Maribor, Mlinska ulica, poslovni prostor - večnamenski prostor

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Maribor
  • Velikost: 41.00 m2
  • Zgrajeno: 1993
  • Nadstropje: pritličje od 5
  • Energetski razr.: F (150 - 210 kWh/m2a)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Kontaktirajte prodajalca

031/787-220

Podrobnejši opis

MARIBOR, CENTER, Mlinska ulica – POSLOVNI PROSTOR, ULIČNI LOKAL (glavni vhod iz ulice + pomožni vhod iz parkirišča za stavbo), zgrajen 1993, 41 m2 (glavni prostor z izložbenim oknom/trenutno predeljen na dva dela, mini pisarna oz. priročno skladišče, wc z umivalnikom, in skladišče v kleti), CK na plin (talno gretje) ali ogrevanje na elektriko, poslovni prostor je primeren za vse mirne storitvene dejavnosti, bližina sodišča ter glavne avtobusne in železniške postaje, oddamo.
Najemnina: 230,00 EUR/mesec (+ stroški).


V PRITLIČJU NOVEJŠE STANOVANJSKO-POSLOVNE STAVBE V CENTRU MARIBORA, V NEPOSREDNI BLIŽINI GLAVNE AVTOBUSNE IN ŽELEZNIŠKE POSTAJE, ODDAMO ULIČNI LOKAL - PRIMEREN ZA VSE MIRNE STORITVENE DEJAVNOSTI.

Tehnični opis: nosilna konstrukcija je armiranobetonska; zidovi so debeline 20 cm, AB plošče pa debeline 18 cm. Zunanji zidovi na ulični strani so opečni, debeline 40 cm, ter z vgrajeno toplotno izolacijo in kamnito oblogo iz zunanje strani. Zunanji zidovi na dvoriščni strani so armiranobetonski, debeline 31 cm, in z vgrajeno toplotno izolacijo. Tla proti kleti so armiranobetonska, z vgrajeno toplotno izolacijo debeline 2 cm (stiropor). Vgrajena so ALU vhodna vrata (z enoslojno zasteklitvijo) in ALU okna (z dvojno zasteklitvijo).

Predmetni lokal ima dva vhoda: glavni (iz ulice) in pomožni (iz dvorišča oz. parkirišča za stavbo). Lokal ima 41,00 m2 površine (skupaj s skladiščem v kleti). Obsega glavni prostor z izložbenim oknom (ki je trenutno pregrajen na dva dela), mini pisarno oz. priročno skladišče, in wc z umivalnikom (v skupni izmeri 31,00 m2), ter skladišče v kleti (v izmeri 10,00 m2); najemnik pa lahko po potrebi uporablja tudi polovico prostora na policah pred vhodom v skladišče.

Glavni prostor ima vzhodno lego. Na tleh je naravni kamen, v kletnem skladišču pa beton. Osvetlitev je halogenska (varčne stropne halogenske lučke) in neonska (v kletnem skladišču). Poslovni prostor ima možnost ogrevanja preko skupne kotlovnice na mestni plin (talno gretje, kotlovnica je v stavbi), vendar so se uporabniki poslovnih prostorov zaradi nižjih stroškov odločili za ogrevanje na elektriko. Predmetni lokal je opremljen z električnim grelcem, ter ima urejene priključke elektrika, voda, kanalizacija, telefon in KTV. Elektrika se plačuje po porabi oz. števcu, obratovalni stroški (voda, odvoz smeti itd.) pa znašajo od 35 do 45 Eur mesečno. Stavba je redno vzdrževana, upravitelj je Stanovanjska zadruga Maribor.

Prejšnji najemnik je glavni prostor predelil na dva dela, vendar je najemodajalec pripravljen na lastne stroške vzpostaviti prejšnje stanje, in tudi sicer urediti poslovni prostor (beljenje ipd.). Lokal je primeren za vse mirne storitvene dejavnosti (po navedbi najemodajalca so se doslej v njem opravljale praktično vse dejavnosti, razen gostinske).

Poslovni prostor se oddaja neopremljen, opremljeno je le skladišče v kleti (v njem sta pisarniška miza in dva regala s policami).

Lokal ima pridobljeno energetsko izkaznico (primarna energija znaša 181 kWh/m2a).

Lokalu pripada eno parkirno mesto na asfaltiranem in pokritem parkirišču z zapornico! V neposredni bližini (na drugi strani ceste) je večje plačljivo parkirišče, dokaj blizu pa je tudi neplačljivo parkirišče.

Vsa mestna infrastruktura je v bližini (avtobusni in železniški kolodvor, sodišče itd.).

Poslovni prostor je vpisan v zemljiško knjigo, bremen prost in takoj vseljiv! Najemnina znaša 230,00 Eur/mesec (+ stroški). Zahtevana je varščina v višini ene najemnine. Ob podpisu najemne pogodbe najemnik plača še stroške posredovanja (sestave najemne pogodbe in izvedbe primopredaje) v višini ene najemnine.

Ogled in najem se priporoča podjetniku/-ci, ki želi opravljati svojo dejavnost v centru Maribora – v lokalu z vhodom iz ulice, izložbenim oknom in skladiščnim prostorom!

Za ogled ali morebitne dodatne inf. pokličite 031/787-220 (Valerija).

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 6122
Oglašujte na Oglasi.si