888,00 €/mesec

Oddam: MB - Podravska - Maribor, TRŽAŠKA CESTA, poslovni prostor - pisarna

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Maribor
  • Velikost: 111.00 m2
  • Zgrajeno: 1980
  • Adaptirano: 2022
  • Energetski razr.: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.,
Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

031/650-034
www.real.si
Oglašujte na Oglasi.si

Oprema in ostali podatki

več parkirnih mest
klimatska naprava
alarmna naprava
prilagojeno za invalida

Podrobnejši opis

ODDAMO POSLOVNI PROSTOR, TRI PISARNE, 111 m2, NA ODLIČNI LOKACIJI, S PARKIRNIMA MESTOMA, NAJEMNINA IN STROŠKI SO FIKSNI in skupaj znašajo 1.500 EUR/mesec

V najem oddamo 111 m2 velik poslovni prostor, in sicer 95 m2 pisarn, ki ima tri dele: dve pisarni po 18 m2 in ena večja pisarna oceanskega tipa, ki ju zaobjema. Tu je mogoče urediti tudi predavalnico, razstavni prostor ipd. Za boljšo komunikacijo med zaposlenimi so med pisarnami vgrajene steklene površine.

Površino skupnih prostorov (čajna kuhinja, sanitarije, hodnik), v velikosti 16 m2, si najemnik deli še z enim najemnikom.
Pisarne se nahajajo v pritličju manjše, povsem na novo urejene poslovne stavbe v neposredni bližini začetnega dela Tržaške ceste. Cena za najem znaša 8 EUR/m2 in fiksni stroški znašajo 5,5 EUR/m2, skupaj 1.500 EUR/mesec (in DDV, če je najemnik zavezanec in se pogodbeni stranki tako dogovorita). Med stroške niso všteti stroški interneta, odvoza smeti in NUSZ, ki znaša 0,40 EUR/m2 mesečno (44,4 EUR/mesečno).

Poslovi prostor je popolnoma obnovljen: nove talne obloge, okna, stenski oplesk. Opremljen ni. Ogrevanje je radiatorsko, s toplotno črpalko, prav tako pa so prostori v celoti klimatizirani.

V najemnino sta všteti 2 parkirni mesti na parkirišču za rampo. Možnost najema dodatnih parkirnih mest ob poslovni zgradbi, kar znese 35,00 EUR na mesec za eno parkirno mesto.

Mogoče je najeti še eno pisarno, ki je na hodniku in ima 11 m2. Lahko se uporabi kot pisarna, arhiv, priročno skladišče ipd.

Mogoče je najeti tudi manjše skladišče z rampo, veliko 25 m2 , ki se oddaja po ceni 10 EUR/m2 in kletne prostore, v izmeri 95 m2, ki dostopni le po polkrožnih stopnicah in se oddajajo po ceni 2,50 EUR/m2. Drugih stroškov ni.
Nepremičnina se oddaja v najem za obdobje, krajše od enega leta, zato skladno s 334. členom EZ-1 energetska izkaznica ni potrebna.

Ob podpisu najemne pogodbe se plača varščina v višini dveh najemnin in agenciji stroške, povezane s sklenitvijo pogodbe, primopredaje v višini ene najemnine + DDV.

Vseljivo takoj.

PRIPOROČAMO VSEM, KI IŠČETE ZA NAJEM VEČJO KVADRATURO POPOLNOMA NA NOVO UREJENIH PISARN, Z DVEMA PARKIRNIMA MESTOMA. VELIKA PREDNOST JE SODOBNO POSLOVNO OKOLJE in ODLIČNA LOKACIJA, KI IMA HITER DOSTOP DO CENTRA IN AVTOCESTE.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 419
Oglašujte na Oglasi.si