3.937,00 €

Prodam: LJ - Osrednjeslovenska - Ljubljana, Trg republike 3, Floor 3, Ljubljana, Trg, poslovni prostor - pisarna

Podatki

  • Lokacija: LJ - Osrednjeslovenska - Ljubljana
  • Velikost: 500.00 m2
  • Zgrajeno: 2011
  • Energetski razr.: E (105 - 150 kWh/m2a)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

REGUS

REGUS

Poslovni center za opravljanje celovitih pisarniških storitev d.o.o.,
Trg republike 3, 1000 Ljubljana

Oprema in ostali podatki

dvigalo
centralna kurjava
klimatska naprava
telefon
internet

Podrobnejši opis

Iščete veliko pisarno za svojo rastočo ekipo? Najemite zasebni prostor odprtega tipa, idealen za 10 do 15 oseb, plus neomejen dostop do več kot 200 m2 skupnih prostorov – na eni od najprestižnejših lokacij v mestu.
Ta ponudba vključuje polno opremljeno zasebno pisarno za 10 do 15 oseb, sodobno in ergonomično pisarniško pohištvo, hiter brezžični internet, fiksne telefonske linije in telefonske aparate ter dostop do skupnega tiskalnika, optičnega bralnika in fotokopirnega stroja. Izkoristili boste lahko administrativne storitve, ki vključujejo strokovno Javljanje na telefonske klice, urejanje in posredovanje pošte ter receptorja, ki bo sprejel vaše obiskovalce. Skupni prostori vključujejo sejne sobe, ki jih lahko najamete na uro, kuhinjo z možnostjo priprave čaja in kave, poslovni salon in manjši prostor za počitek. V ceno so vključeni vsi skupni stroški ter čiščenje in vzdrževanje pisarne in skupnega prostora. Kot Regusov član boste imeli dostop tudi do Regusovih dogodkov skupnosti, promocij in popustov vodilnih znamk ter možnost brezplačne uporabe 50 milijonov dostopnih točk Wi-Fi po svetu.
Potrebujete več prostora? Pripravimo vam lahko zasebne pisarne po meri – od 1 do 100 miz ali več. Pisarniške zahteve prepustite nam, vi pa se osredotočite na svoj posel.
Regus je z veliko izbiro profesionalnih, navdihujočih in skupnih delovnih prostorov ter skupnosti, med katerimi lahko izbirate, pomagal že več kot 2,5 milijona ljudem, da so postali del revolucije delovnih prostorov. Delajte kjer koli, kadar koli in kakor želite – v profesionalnih prostorih, ki so namenjeni večji storilnosti.
Več kot 3000 lokacij in 100.000 pisarn v velikosti od 5 do več kot 1000 m2 zagotavlja, da imamo popoln delovni prostor za vsakogar.
Pridobite zdaj

Pridobite zdaj:
https://www.regus.si/workspace/slovenia/ljubljana/ljubljana-mestni-center-trg-republike?utm_source=oglasi&utm_medium=portal

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 39303
Oglašujte na Oglasi.si