119.000,00 €

Prodam: MB - Podravska - Maribor, MB - CENTER, poslovni prostor - poslovni prostor - ostalo

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Maribor
  • Velikost: 93.10 m2
  • Zgrajeno: 1995
  • Adaptirano: 2014
  • Energetski razr.: C (35 - 60 kWh/m2a)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.,
Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

031/650-034
www.real.si
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

NOVEJŠI, ZELO LEPO UREJEN LOKAL V CENTRU MESTA, PRIMEREN ZA STORITVENO IN TRGOVSKO (neživilsko) DEJAVNOST ali kot RAZSTAVNI PROSTOR

V centru mesta prodamo ulični lokal – poslovni prostor, velik 93,10 m2. Dejanske kvadrature je nekoliko več, okoli 100 m2. Prostori so reprezentativni: v pritličju je 53 m2 velik prostor, kjer se lahko opravlja storitvene dejavnosti, posebno kozmetični in masažni salon ali trgovski lokal oz. razstavni prostor.

Zaradi umeščenosti lokala v stavbo je prostor primeren za tiste dejavnosti, ki ne potrebujejo veliko dnevne svetlobe in pri svojem delu uporabljajo umetno svetlobo.

V zgornji etaži, ki ima okoli 50 m2, pa so predprostor, pisarne, ki so zelo lepo opremljene, WC, ki je opremljen, še en WC (brez sanitarne opreme) ter prostor za arhiv in čajno kuhinjo, ki še ni bila izdelana.

Tudi dostava je enostavna, ker ima poslovni prostor vrata tudi na drugo stran, na parkirišče, ki je ob stavbi.

Poslovni lokal kot celota je res nekaj posebnega, ker ima vgrajene same visoko kvalitetne materiale, zanimivo osvetlitev, ker ni veliko prave dnevne svetlobe, dobro urejeno prezračevanje, veliko steklenih površin, ki so nekaj posebnega in ima dinamično razporeditev, vse skupaj pa omogoča prijetno in med seboj povezano poslovno okolje. Poslovno-trgovska stavba je bila zgrajena leta 1995 in se nahaja v enih od Mestnih vrat.

Poslovni prostor ima uporabno dovoljenje, izdelano energetsko izkaznico (razred C), ogrevanje je etažno plinsko na mestni plin, priključen je lahko tudi na varovanje.

V neposredni bližini so banke, pošta, sodišče, finančna uprava in vsa ostala potrebna infrastruktura mestnega centra. Parkiranje je mogoče v parkirni hiši, ki se drži samega objekta. Obratovalni stroški znašajo okoli 80 EUR mesečno z rezervnim skladom vred, ogrevanje je pozimi okoli 100 EUR/mesečno, elektrika in voda sta po števcih.

PRIPOROČAMO VSEM, KI POTREBUJETE REPREZENTANČEN POSLOVNI PROSTOR. MIKROLOKACIJA JE ODLIČNA ZA VSE, KI ZARADI NARAVE SVOJEGA POSLOVNEGA DELOVANJA POTREBUJETE PROSTOR V CENTRU MESTA. DELUJE ELEGANTNO IN PREDSTAVLJA ZELO PRIJETNO, REPREZENTATIVNO POSLOVNO OKOLJE.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 419
Oglašujte na Oglasi.si