148.000,00 €

Prodam: MB - Podravska - Maribor, SPODNJE RADVANJE, poslovni prostor - večnamenski prostor

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Maribor
  • Velikost: 223.00 m2
  • Zgrajeno: 2001
  • Adaptirano: 2018
  • Nadstropje: pritličje od 2
  • Energetski razr.: D (60 - 105 kWh/m2a)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.,
Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

031/650-034
031/330-269
www.real.si

Podrobnejši opis

PRODAMO NOVEJŠI, UREJEN POSLOVNI PROSTOR V PRITLIČJU, VELIK 196 m2, ki ima 4 LASTNIŠKA PARKIRNA MESTA
V Mariboru, v Spodnjem Radvanju, prodamo poslovni prostor, velik 223 m2 (196 m2 trgovinskega dela in 27 m2 shrambe zraven lokala), kjer lahko najdejo svoje mesto različne poslovne dejavnosti: razstavni salon, predstavništvo oz. prostor za pisarne, trgovski lokal, kozmetični in frizerski salon, prostor za fitnes oz. telovadbo, prostor za servis aparatov (zaradi neposrednega dostopa v prostor iz parkirišča), prostor za storitve oz. svetovanja, ambulanta, prostor za fizioterapijo ipd.
Poslovni prostor se nahaja v pritličju novejše stavbe, zgrajene leta 2001 in je dobro viden, ker je celotna stena, ki gleda na ulico, v steklu. Zaradi tega je prostor zelo svetel, hkrati pa je dovolj prostora za reklamne napise. Pred poslovnim prostorom so 4 lastniška parkirna mesta, ki so že všteta v ceno.
Po tleh so položene kvalitetne keramične plošče; prostor ima še sanitarije, garderobo, sodobno kurilnico z Viessmanovo pečjo in manjšo shrambo za čistila. Ogrevanje je centralno, etažno; možnost talnega gretja; vgrajena je tudi klimatska naprava. Lokal ima uporabno dovoljenje. Trenutno je v manjši prenovi (beljenje, umik pregradnih sten ipd.).
Vpisano v zemljiško knjigo in prosto vseh bremen.
PRIPOROČAMO OGLED IN NAKUP, ker je CENA ZA NEPREMIČNINO IZJEMNO UGODNA, ker je PROSTOR UREJEN, V PRITLIČJU, LAHKO DOSTOPEN, PARKIRANJE JE LASTNIŠKO in TIK PRED VHODOM V LOKAL.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 419

Sorodni oglasi

Oglašujte na Oglasi.si