199.000,00 €

Prodam: MB - Podravska - Maribor, Center, stanovanje - 3 sobno

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Maribor
  • Velikost: 101.10 m2
  • Zgrajeno: 1897
  • Adaptirano: 2013
  • Nadstropje: 2 od 3
  • Energetski razr.: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • Oglas poteče: Neomejeno

Trgovec

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL d.o.o.

GRAL REAL, nepremičninska agencija, d.o.o.,
Trg Leona Štuklja 5, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

031/650-034
031/330-269
www.real.si
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

MODERNO OBNOVLJENO 3-SOBNO MEŠČANSKO STANOVANJE Z RAZGIBANO RAZPOREDITVIJO PROSTOROV

V centru mesta, natančneje na Maistrovi ulici, prodamo sodobno in zelo prijetno 3-sobno stanovanje, ki se nahaja 2./3. nad. staromeščanske stavbe iz leta 1897.

Stanovanje z balkonom in kletjo je po podatkih GURS-a veliko 101,1 m2, uporabne površine pa je 89,2 m2. (Dejanska uporabna površina je s spremenjenim tlorisom sedaj nekoliko večja.)

Razporeditev prostorov je zelo razgibana: predprostor iz katerega se gre na levo v velik osrednji prostor, kje je čudovita kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, naravnost je ločeno stranišče in soba, na desno pa se gre v spalnico v kateri je kopalnica in izhod na balkon. Osrednji prostor je obrnjen na južno stran, sobi pa na severno dvoriščno stran, od koder se razprostira lep pogled na Piramido.

Stanovanje je bilo v letu 2013 popolnoma obnovljeno: spremenjena razporeditev prostorov, nove talne obloge z urejenim talnim gretjem, spuščen in izoliran strop, narejena notranja izolacija zunanjih sten, vgrajena nova lesena okna, renovirano notranje stavbno pohištvo, urejena nova električna in vodovodna inštalacija, renovirane sanitarije, urejeno ogrevanje na toplotno črpalko. V stanovanju je potrebno narediti še tuš.

Moderna kuhinja z vgrajenimi gospodinjskimi aparati ostane v stanovanju, ostalo pa si bo kupec opremil po svojem okusu in željah.

Stanovanje priporočamo vsem, ki si želijo moderno nepremičnino s staromeščanskim pridihom v strogem centru mesta.

Vpisano v zemljiško knjigo in vseljivo po dogovoru.

Stavba je varovana v skladu s predpisi o varstvu kulturne dediščine, zato skladno s 334. členom EZ-1 ne potrebuje izkaza o energijskih lastnostih stavbe.

Kontakt: Romana, e-mail: gral@real.si, tel.: 031 330 269

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 419
Oglašujte na Oglasi.si