Prodam: MB - Podravska - Bistrica ob Dravi, 5 km iz Maribora, parcela - gradbena

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Bistrica ob Dravi
  • Velikost parcele: 609.00 m2
  • Energetski razr.:
  • Oglas poteče: 5.8.2019

Kontaktirajte prodajalca

051/477-820

Oprema in ostali podatki

vpisano v zemljiško knjigo
priključek za telefon
priključek za vodo
priključek za elektriko

Podrobnejši opis

V Novem naselju pri Limbušu - Bistrica ob dravi, prodamo 9 zazidljivih parcel. Parcele so lahko čisto ravne ali z naklonom. Voda, elektrika telefon na parceli. Asfalt do parcel. Parcele so kvadrature od 540 m2 do 1100 m2. Cene parcel od 34.800.- do 41.900.- eur.

Miren kraj obdan z zelenjem na obronku Pohorja. Manj kot 10 min do centra Maribora, vendar dovolj, da boste živeli v zasebnosti.
Dostop po slepi ulici, cesta je narejena posebej za to naselje. Obrnjena je na jug in zahod. Celodnevna sončna lega. V ozadju lepo šumi potok. V bližini gozda, ki ponuja mir in predstavlja zeleni poligon za vaše otroke ter domače ljubljenčke.

Nahaja se v zelo urejenem predelu Bistrice ob dravi, kjer je večina hiš zelo urejenih. Nahaja se v bližini novega naselja, hiš... Zemljišče je stavbno, položno, komunalna oprema je ob parceli. Ni stroškov za spremembo namembnosti. Majhen komunalni prispevek.
Vse je redno vzdrževano s strani občine. V bližnjih Rušah, oddaljenih 5 km je smučišče in pokrit bazen, kjer ponuja veliko možnosti za šport in rekreacijo.
Izkoristite priložnost. Priporočamo ogled in nakup.
Telefon 051-477-820

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 3579
Oglašujte na Oglasi.si