34.900,00 €

Prodam: MB - Podravska - Fram, Morje pri Framu, mirna + zelena lokacija, zemljišče - gradbena

Podatki

  • Lokacija: MB - Podravska - Fram
  • Velikost parcele: 1002.00 m2
  • Energetski razr.:
  • Oglas poteče: Neomejeno

Kontaktirajte prodajalca

031/787-220
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

NA REDKEJE POSELJENEM OBMOČJU V MORJU PRI FRAMU, PRODAMO STAVBNO ZEMLJIŠČE V IZMERI 1.002 m2 (10 arov).

Zemljišče je po namenski rabi opredeljeno kot zemljišče za gradnjo stavb - površine razpršene poselitve. Neposrednih sosedov ni; v okolici sta dve stanovanjski hiši, ter nekaj vikendov (drugo pa so kmetijske in gozdne površine).

Parcela se nahaja na mirni in zeleni lokaciji, ob na novo asfaltirani občinski cesti, v kratki slepi ulici (s predvideno javno razsvetljavo). Zemljišče je pod zmernim naklonom. Oblika je trapezoidna: dolžini znašata 51,16 m in 49,71 m, širini pa 25,11 m in 14,34 m (PDF dokument, na katerem je, poleg oblike, prikazana tudi lega parcele, si lahko ogledate na spletni strani www.nepremicnine.net). Parcela ima JV lego. Pred kratkim je prodajalec očistil parcelo, splaniral del parcele ob cesti in uredil dostop iz ceste na parcelo.

Priključka elektrika in kanalizacija sta ob parceli, vodovodni priključek pa je v bližini. Na tem območju so na voljo različni ponudniki telekomunikacijskih storitev (Siol, Ario itd., na voljo pa je tudi optika).

Postajališče šolskega avtobusa je blizu, avtobusna postaja je oddaljena cca. 700 m, vsa potrebna infrastruktura pa se nahaja v središču Frama ali Rač. Do AC priključka je cca. 3 km, do Slovenske Bistrice 10 km, do Maribora pa 14 km.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta.

Prodajalec razpolaga z dvema idejnima projektoma oz. načrtoma za gradnjo stanovanjske hiše na tej parceli – ki sta lahko potencialnim kupcem v pomoč pri nakupnem odločanju!

Za ogled ali morebitne dodatne informacije pokličite 031/787-220 (Valerija).

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 6122
Oglašujte na Oglasi.si