9,95 €

Ledvični pas - pas za hrbet iz ovčje volne

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Dimenzije: 25x70cm

Material: 100% merino volna

Vsi naši volneni izdelki so narejeni v Evropi iz naravne volne najvišje in najboljše kakovosti, ki je skrajno mehka in gladka ter prihaja iz ekološke ovčjereje iz majhnih pašnikov na Poljskem, ki se nahajajo na veliki oddaljenosti od industrijskih con in velikih mest. Imajo veliko certifikatov, ki potrjujejo njihovo kakovost. Z drugimi besedami izdelki iz volne ne samo dajejo občutek dobrega počutja, topline, udobja in ustvarjajo sproščujoče vzdušje v domačem okolju, ampak tudi krepi dobro počutje, pomaga pri lajšanju bolečin in občutno skrajša čas okrevanja pri različnih zdravstvenih težav.

Multi-fazni testi vseh izdelkov iz volne, iz naše ponudbe so pokazali, da ovčja volna pospeši celjenje ran in skrajša čas okrevanja pri številnih boleznih in hkrati pomaga pri bolečinah. Prav tako je bilo dokazano, da uporaba ovčje volne pomaga tudi v terapevtske in rehabilitacije namene.

Ovčja volna vsebuje posebna vlakna, ki znatno izboljšuje kri in mikrocirkulacijo, ter pomaga pri lajšanju bolečin in zmanjša napetost v mišicah. Zato lahko naše izdelke uporabljajo tudi ljudje z degenerativno boleznijo medvretenčnih ploščic ali kot dodatno zdravljenje perifernih poškodb živcev in v času rehabilitacije po zlomih in poškodbah katere koli vrste.

Kako deluje? 

Klinične raziskave so pokazale, da imajo izdelki iz ovčje volne zaradi trojnega delovanja koristne učinke na zdravje ljudi.

Prvič, ustvarjajo naravno toplino. Ni dvoma, da ima pojav prenosa toplote med človeškim telesom in okoljem močen vpliv na zdravje in dobro počutje. Volnena vlakna služijo kot neke vrste kontrolni mehanizem, ki ohranja telesno temperaturo na konstantni ravni. Pomaga povečati kapaciteto količine kisika in drugih snovi v telesnih celicah, medtem ko odstranjuje ogljikov dioksid in druge presnovne odpadke, sprosti mišično napetost in podaljšuje sposobnost vezivnega tkiva.

Temeljita raziskava je pokazala, da ima toplotna terapija tudi lokalni protivnetni učinek, lajša bolečine, izboljšuje gibljivost sklepov ter metabolizem tkiva in s tem posredno spodbuja celoten živčni sistem.

Drugič, ima konstantni masažni učinek na telo. Masaža je ena izmed najstarejših oblik medicinske terapije v povezavi s človeškim telesom. Pomen kože za zdravje ljudi je bistveno - njeno stanje določa stabilno notranje okolje in nadzoruje stabilnost procesov telesa. Pravilna stalna masaža kože krepi osnovne funkcije in ima pozitivne učinke na celotno človeško telo.

Zadnja, vendar ne najmanj pomembna funkcija je, da spodbujaja negativno nabite ione. Volna bistveno poveča aktivnost anionov v telesu in tako povečuje pozitivne učinke. Negativni ioni preprečujejo razmnoževanje škodljivih mikroorganizmov, nevtralizirajo pozitivno nabite viruse in večino patoloških bakterij. Njihova prisotnost izredno izboljša funkcije imunskega sistema in pospešuje presnovo. Prav tako spodbuja regeneracijo telesa po fizičnih naporih in daje telesu energijo, potrebno za soočanje z vsakodnevnimi izzivi.

Kako lahko naročim ta izdelek?
-Preko spletne strani http://megamiska.eu,
-preko telefona 031/010-500,
-preko emaila info@megamiska.eu,
-preko kontaktnega obrazca na desni.

Načini plačila:
-Po povzetju (plačate poštarju),
-z debetno ali kreditno kartico preko naše spletne strani,
-preko sistema PayPal,
-bančnega nakazila
-z gotovino ob osebnem prevzemu.

Poštnina znaša samo 3.5 eur ter ob plačilu po predračunu 1,5 eur. Ob nakupu nad 50 eur je poštnina brezplačna.
Vse izdelke na zalogi lahko po predhodnem dogovoru testirate in kupite na sedežu spletne trgovine, na ulici Staneta Severja 10 v Mariboru (za Tušem).

Za vsak nakup nad 20 eur prejmete darilo.

Za več informacij ali nakup izdelka kliknite tukaj!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 32207
Oglašujte na Oglasi.si