69,60 €

Poganjalec, leseno kolo AT-10129

Kontaktirajte prodajalca

041/422-461
05/67-22-177
www.izdelek.si

Podrobnejši opis

Vabljeni v spletno trgovino www.izdelek.si
Ni stroškov pošiljanja!

Priprava in hitro učenje za vožnjo pravega kolesa - čudovita aktivna igrača. Dodatki košarica, zvonec in zastava.

Leseno kolo - poganjalec Otroci so pravi mojstri igre in improvizacije. Ko pa v roke dobijo poganjalca, svet postane njihov. Bodite pripravljeni, obuti v športne copate, kajti otrok na poganjalcu pomeni - uživanje, hitrost in raziskovanje.

Otroku predstavlja izvrstno igračo, popolnoma novo doživetje in veliko zabave. Strokovnjaki na področju otroškega razvoja zelo priporočajo tovrstne poganjalce, vaš otrok bo kmalu razvil sposobnost koordinacije in ravnotežja. Način gibanja na poganjalcu je podoben hoji oz. lahkotnem teku. Leseno kolo - poganjalec je nastavljiv v tri višine. Prehod na kolo s pedali je enostaven, otroci hitro osvojijo samostojno vožnjo. Poganjalec služi kot odlična in aktivna igrača.

Navajamo nekaj pomembnih lastnosti, ki vas bodo prepričale: Na poganjalec vam dajemo 1 leto garancije. Poganjalec ima izredno vzdržljivo ohišje - lepljen les v enem kosu združen z dvema stranicama. Te lastnosti so zelo pomembne, saj se nekvalitetni poganjalci polomijo ali pa so zelo razmajani. Kolesa so 100% uravnana z ležaji. Plastika koles je debelejša in prenesejo večje obremenitve kot jih priporoča proizvajalec. Dobrodošla in praktična torbica na krmilu nudi otroku hrambo ali pa si pelje svoj osvežilni napitek. Zastavica opozori okolico na otroka in prispeva k varnosti, dodan pa je tudi zvonec. .

*** Osnovne lastnosti:

- Model AT-10129 se odlikuje po izredni kvaliteti: kolesa, ležaji, nosilnost, uporabljeni materiali so neškodljivi za otroka. Ob pravilni uporabi ima dolgo življensko dobo. Za lesena kolesa je izredno lahek in trpežen. Zastava ni samo za okras, prisotnost otroka je zelo vidna kar poveča njegovo varnost - se nahaja za avtomobilom, na cesti...zastava je večja oz. višja od tal približno 1m in se nenehno premika pri uporabi.

- Teža vozila z vsemi dodatki je le 3 kg.

- Možnost nastavljanja sedeža od višine 36 cm do 42 cm, predpripravljene 3 višine ( v primeru, da te višine niso pravilne lahko sami izvrtate dodatne luknje - razpon približno od 32 cm do 45cm).

- 12 colska kolesa so narejena iz gume EVA - Etilen-vinil acetat. EVA material je mehak, trpežen, neobčutljiv za UV žarke in zelo lahek. Skoraj brez vonja in se dobro oprijema podlage. Ne zahteva vzdrževanja v primerjavi za napihljivimi gumami.

- Poganjalec je pakiran v čudoviti škatli primerno za darilo, čas sestavljanja približno 10 - 15 minut.

- Priložena navodila in garancija ob pravilni uporabi je 1 leto.

- Zagotovljeni rezervni deli. - Kolo, poganjalec ima zahtevana potrdila o skladnosti za prodajo in uporabo po EU direktivi.

Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev.

*** Starši ali skrbniki: Vaša naloga je, da otroka pravilno poučite kje lahko uporablja to novo kolo - poganjalec. Kolesa ne uporabljati na cesti, parkiriščih, v bližini vode (bazeni, reke, morje...). Ne dovolite, da se vozi v bližini stopnišč. Izogibajte se strminam posebno v začetku, ko otrok nima pravega občutka za zaviranje z nogami. Pred uporabo vedno preverite ali je kolo brez napak in varno za uporabo, po potrebi občasno privijte vijake!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 4890
Oglašujte na Oglasi.si