11,00 €

Očala za izboljšanje vidljivosti

Trgovec

www.vendo.si

www.vendo.si

Emptio d.o.o.,
Sokolska ulica 45, 2000 Maribor

Kontaktirajte prodajalca

051/228-281
02/62-05-434
www.vendo.si
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Trgovina www.vendo.si

Privoščite vašim očem pogled v visoki ločljivosti! Očala lahko uporabite podnevi za zmanjšanje leska od sonca in ponoči za izboljšanje vidljivosti v mraku in za zmanjšanje bleščanja luči nasproti vozečih avtomobilov!

Očala Smart View Elite so zadnja inovacija na področju tehnologije očal za vožnjo. Vaše oči ščitijo pred škodljivimi sončnimi žarki, hkrati pa izboljšajo vidljivost in zmanjšajo lesk sonca ali avtomobilskih luči! Stekla očal so izdelana iz odpornega akrila. HD leče izboljšajo barvo svetlobe tako v mraku kot v močnem soncu. Vidljivost je bolj jasna in ostra.

Presenečeni boste nad učinkovitostjo očal. Vaše oči se med vožnjo ne bodo utrudile. Očala so lahka a zelo trpežna. Odlična so za ljudi z občutljivimi očmi, saj tehnologija premaza na steklih odbija škodljive UV žarke.

Kristalno jasen pogled in dobra vidljivost sta le dve od mnogih lastnosti, ki jih imajo očala. Namenjena so nošenju vsem, ki imajo težave čez dan v močnem soncu. Izboljšajo barvne tone, izboljšajo kontrast in ostrino!

Lastnosti:

- Za nočno vožnjo

- Za dnevno vožnjo

- Za nošenje na plaži

- Lahka

- Trpežna

- Moderen dizajn

- Univerzalna – za moške in ženske

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 25056
Oglašujte na Oglasi.si