195,50 €

ASG Carbine MT18 Tan

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Opis:
ASG Carbine MT18 je moderna zasnova airsoft puške. Osnova je narejena iz polimerja, zunanja cev pa je kovinska. Nova puška proizvajalca Strike System je value pack, torej vsebuje baterijo in polnilec. S tem je idealna za vsakogar, ki začenja kot novi igralec.

ASG Carbine MT18 ima tovarniško vgrajen MOSFET, kar nudi izboljšano izkušnjo pri odzivu sprožilca in optimizira porabo baterije. Vse to pomeni, da je puška zelo vzdržljiva.

ASG Carbine MT18 je opremljena z novo zasnovanim kopitom, kar omogoča boljšo podporo lic med uporabo. Del za baterije je preprosto dostopen in se lahko uporablja za vrsto baterij.
Kopito je nastavljivo in preprosto za uporabo.
Ergonomski ročaj je zasnovan za vse velikosti dlani, a zagotavlja odličen oprijem in nadzor, kar je posebej pomembno pri daljši uporabi.
Ročaj za nošenje ima vgrajen kovinski merek, lahko pa se ročaj preprosto odstrani in se namestijo optični merki na picatinny tirnico.
Sprednji polimerni ščitnik je lahek, a narejen za najhujše razmere. Na spodnji strani je tirnica za nameščanje taktičnih dodatkov.
Priložen je polimerni hicap nabojnik za 300 kroglic. Polimer ohranja lahkost, kar nudi igralcu, da nosi več nabojnikov brez nepotrebne teže.
ASG Carbine MT18 je na voljo v črni in tan različici.

Lastnosti:
Nastavljiv hop-up
Dodana baterija in polnilec
MOSFET enota
Osnova iz lahkega polimerja
Novo zasnovano kopito
Značilnosti:

Dolžina: 740-890mm/29.1-32.7inch
Dolžina cevi: 300mm/11.8inch
Prostornina nabojnika: 300 kroglic
Hop up:
Nastavljiv
Hitrost: 106ms/348fps
Teža: 2613gr/5,8lb
Energija: 1,1 joule

Komplet vsebuje: ASG Carbine MT18 repliko, baterijo in polnilec.

Več si lahko ogledate na: https://viper-tactical.si/izdelek/asg-carbine-mt18-tan/

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 38363
Oglašujte na Oglasi.si