15,90 €

CEDRINO OLJE ⁞⁞⁞ OLJE SIBIRSKE CEDRE

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

CEDRINO OLJE linije “100% ZDRAVJE” je hladno stiskano cedrino olje, ki je izjemno bogato z vitamini B, E, F, antioksidanti in minerali, predvsem železom, kalcijem, kalijem, bakrom, magnezijem, jodom, natrijem, ter nenasičenimi maščobnimi kislinami, velika vsebnost linolne kisline.

Sibirska cedra je v daljnih deželah gorskega Altaya cenjeno kot sveto drevo in zato je tudi odnos, ki ga imajo ljudje do Cedrinega olja zelo spoštljiv in se uporablja v najrazličnejših aspektih vsakodnevnega življenja kot tudi v bolj posebne, predvsem ritualne namene.

Ivan Mesiček, profesor in avtor, pravi: »Olje iz oreškov sibirske cedre presega najboljše sorte provansalskega oljčnega olja, organizem ga zlahka sprejema, ima visoke hranilne in zdravilne lastnosti, je neobičajno bogato na vitaminih in mineralnih elementih. Cedrovo olje lahko nadomesti katerokoli rastlinsko olje (sojino, repično, kokosovo, provansalsko, mandljevo in drugo), v vseh primerih medicinske uporabe. Popolnoma z ničemer na svetu ne moremo nadomestiti.«

V Sibiriji ga imenujejo kar eliksir življenja. Vsebnost cedrinega olja je idealna kombinacija vseh elementov, ki so potrebni za uravnoteženo prehrano človeškega organizma. Prav zato se ga priporoča kot dodatek k vsakodnevni prehrani. Cedrino olje je naraven proizvod, ki je dobro prebavljiv in brez stranskih učinkov. Prav tako pa ne povzroča alergijskih reakcij.


CEDRINO OLJE, 100ml, cena 15,90 EUR
NAROČITE po telefonu 069 685 018 ali preko spletne strani
cedrino-olje.com

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 46976
Oglašujte na Oglasi.si