Za ceno pokličite

Avtomehanična oprema – vse za vašo delavnico!

Trgovec

4WEB d.o.o.

4WEB d.o.o.

4WEB d.o.o.,
Brodišče 7A, 1236 Trzin

Kontaktirajte prodajalca

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

http://www.produkt.si/novosti/avtomehanicna-oprema-vse-za-vaso-delavnico/

Skladno z napredkom tehnologije v avtoservisni dejavnosti smo se uspešno prilagajli povpraševanju na tržiču in s tem razširili prodajni program avtomehanične opreme na današnji obseg. Avtomehanična oprema obsega dvigala, opremo za odvod izpušnih plinov, opremo za kleparske delavnice, opremo za distribucijo olj in maziv ter dodatno opremo.

Naši zastopniki vas obiščejo v vaši delavnici in vam osebno svetujejo pri željeni investiciji v avtomehanično opremo. Od proizvajalcev avtomehanične opreme, ki jih zastopamo, smo deležni polne strokovne podpore. Svetujemo vam od osnovne ideje do končne izvedbe tehničnih del pri postavitvi avtomehanične opreme v vaši delavnici.

Spremljamo vse novosti na svetovnih avtosalonih v tujini, zato se naši sodelavci lahko pohvalijo s poznavanjem zadnjih dosežkov sodobne svetovne tehnologije na področju avtomehanične opreme.

Kliknite tu za katalog avtomehanična oprema!
Popolni program avtomehanične opreme obsega dvigala, opremo za odvod izpušnih plinov, opremo za kleparske delavnice, opremo za distribucijo olj in maziv ter dodatno opremo.

V naši ponudbi je tudi rabljena avtomehanična oprema. Trenutno je na zalogi nekaj rabljenih dvostebrnih elektromehanskih dvigal različnih proizvajalcev in različne starosti.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 3254
Oglašujte na Oglasi.si