Za ceno pokličite

Čiščenje turističnih in hotelskih objektov

Trgovec

4WEB d.o.o.

4WEB d.o.o.

4WEB d.o.o.,
Brodišče 7A, 1236 Trzin

Kontaktirajte prodajalca

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

http://www.cleaning.si/ciscenje/ciscenje-turisticnih-in-hotelskih-objektov/

Čiščenje hotelov in prenočišč je zelo zahtevno. Gostje vsak trenutek pričakujejo čisto sobo in čiste prostore v hotelu. Prav kvalitetno čiščenje ohranja vrednost objektov in poslovnih prostorov. Poleg zagotavljanja vidnih rezultatov čiščenja se turistični in hotelski objekti tudi zaradi stroškovne učinkovitosti povezujejo s profesionalnimi čistilnimi servisi.

Z bogatimi izkušnjami smo suvereno prevzeli zahtevno čiščenje v več kot dvajsetih letih profesionalnega delovanja in izkušenj smo si ustvarili ime na trgu. Ves čas spremljamo novosti in ohranjamo korak s časom. Za čiščenje uporabljamo ekološka čistila, ki pa so izjemno učinkovita. Naša odlika je strokovno in varno ter za uporabnike in okolico prijazno čiščenje.

Hotelski ali turistični objekt si natančno ogledamo, da ugotovimo, kateri elementi so za čiščenje najbolj občutljivi, ali so to sedežne garniture, talne obloge, steklene površine ali vrhunski les, ki potrebuje posebno nego. Vrhunska oprema za najbolj zahtevne goste mora ves čas brezhibno sijati v čistoči.
Smo profesionalni čistilci poslovnih objektov. Zaradi raznovrstnosti objektov smo njihovo čiščenje ustrezno specializirali na čiščenje poslovnih prostorov, zdravstvenih domov, vrtcev, šol in fakultet, hotelov, kuhinj in gostinskih lokalov.

Očistimo ves hotel, poleg sob za goste tudi restavracije, kongresne dvorane, bazene, hodnike, pisarne, sprejemnice, terase, sanitarije, trgovine in okolico objekta. Posebno skrb namenjamo tudi urejanju in čiščenju okolice. Generalno čiščenje izvajamo s posebno ekipo. Ritem čiščenja prilagodimo ritmu hotelov in njihovih gostov, zato so z našim servisom izjemno zadovoljni tudi najbolj zahtevni gosti.

Optimalno izkoristimo čas čiščenja, zmanjšamo stroške čistil in sanitarnega materiala. Izvajamo redno kontrolo čiščenja in podatke sproti analiziramo. Imamo certifikata ISO 9001 in ISO 14001, ki ju redno obnavljamo in dopolnjujemo, saj se zavedamo njunega pomena za uspešno opravljanje profesionalnega čiščenja.


Želite primerjati ponudbo za čiščenje? Pošljite povpraševanje – čiščenje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem času.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 3254
Oglašujte na Oglasi.si