Za ceno pokličite

Transformatorske postaje od ideje do izvedbe

Trgovec

4WEB d.o.o.

4WEB d.o.o.

4WEB d.o.o.,
Brodišče 7A, 1236 Trzin

Kontaktirajte prodajalca

Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

http://www.e-projekt.si/

Transformatorske postaje so sestavljene iz kombinacij tovarniško izdelanih elementov in VN ter NN naprav ter skladno z veljavnimi predpisi in standardi. Postavimo nerjavne pločevinaste transformatorske postaje, kompaktne in montažne betonske transformatorske postaje, kontejnerske ali prevozne transformatorske postaje.


Industrijske in distribucijske transformatorske postaje projektiramo in montiramo na ključ. Na sliki: transformatorska postaja Pekarna. (Investitor: Mestna občina Maribor).

So se povečale potrebe po elektriki in transformatorska postaja ne zadošča več? Ali pa je transformatorska postaja že tako dotrajana, da obstaja nevarnost motenj v oskrbi z elektriko?

Inženirji pri E-projekt natančno zajamemo vaše uporabniške zahteve in vam predstavimo optimalno rešitev in ponudbo. Za brezplačen informativni sestanek glede transformatorske postaje za vaše potrebe pokličite 05 993 34 79 (041 734 366) ali pišite na info@e-projekt.siTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 3254
Oglašujte na Oglasi.si