Za ceno pokličite

Izdelava energetskih izkaznic

Trgovec

ENEGO d.o.o.

ENEGO d.o.o.

ENEGO d.o.o.,
Kosovelova ulica 2b, 3320 Velenje

Podrobnejši opis

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.

Namen energetske izkaznice je, da lahko lastniki nepremičnin vidijo energetsko učinkovitost svoje stavbe in se seznanijo z ukrepi kako izboljšati izkoristek dovedene energije in s tem posledično znižati stroške. Kupci oziroma najemojemalci pa z energetsko izkaznico pridobijo neodvisno strokovno oceno o energetski učinkovitosti stavbe in s tem lažjo odločitev pri nakupu ali najemu.

Energetska izkaznica je obvezna za vse novogradnje in obstoječe stavbe, ki morajo po določilih Energetskega zakona pridobiti energetsko izkaznico samo v primeru prodaje ali oddaje stavbe v najem za več kot eno leto.

V podjetju Enego d.o.o. vseskozi stremimo h kakovostnejši in celovitejši ponudbi naših storitev, zato smo v letu 2015 s strani Ministrstva za infrastrukturo pridobili pooblastilo za izdajanje energetskih izkaznic (zap. št. 429.).

V podjetju Enego d.o.o. vam ponujamo neodvisno, strokovno in hitro izdelavo energetskih izkaznic za vse vrste stavb, na področju celotne Slovenije.

Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo dosegljivi na e-naslovu info@enego.si oziroma na telefonski številki 041 602 765.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 28318
Oglašujte na Oglasi.si