60,00 €

MASAŽA, MASAŽE, ZDRAVJE - ZA VAS SMO PRIPRAVILI UGODNE CENE - TEL. 051/821-793

Kontaktirajte prodajalca

Podrobnejši opis

MASAŽA !!! IZVAJA MASER MOJSTER LUKA !!! AKCIJA V TEM MESECU !!! ZA VAS SMO PRIPRAVILI UGODNE CENE !!! IZKORISTITE SVOJO PRILOŽNOST !!! ZASLUŽITE SI LE NAJBOLJŠE !!!

NAROČILA NA TEL.: 051/821-793.

SPROŠČENO V NOV DAN !

CENTER ZA ZDRAVJE IN MEDICINO - CZM, Tel. 051/821-793 - vam nudi najboljše masaže v Ljubljani - masažno-sprostitveni center - terapevtske in zdravilne masaže izvaja priznani in najboljši MASER - mojster Luka !!!

Razvajajte se ob edinstveni masaži, ki združuje tradicionalne terapevtske in zdravilne tehnike in metode klasične masaže, športne masaže, kitajskih, japonskih in indijskih tehnik, šiacu, reiki, ayurvede, havajske masaže, akupresure s kombinacijo zdravilskih metod in tehnik, npr. bioenergija idr., in znanje vrhunskega, profesionalnega maserja mojstra Luke z več kot 40 letnimi delovnimi izkušnjami na tem področju, ki vam bo po potrebi tudi svetoval.

Naj tudi vaše telo občuti prestiž, ki si ga zares zasluži in vstopi v elito med najboljše. Pri cilju ozdravitve z bioenergijo uporabljamo belo svetlobo !!!

Polna cena tretmaja je 100 €, zdaj v akciji samo 60 % !!!

Akcijska cena v tem mesecu - trajanje masaže:
- 30 minut - samo 40 €;
- 60 minut - samo 60 € !!!

Razkošje trenutkov in pot do odličnega počutja s ciljem do vzpostavitve popolnega zdravja lahko najdete v sproščujočem CENTRU ZA ZDRAVJE IN MEDICNO - CZM, Topniška 35, Ljubljana, vhod je s strani glavne ceste, približno na sredini objekta.

Parkirišče je zagotovljeno neposredno pred objektom.

Opravljamo tudi tretma odpravljanja vseh notranjih blokad iz vašega življenja in čiščenja notranjih ran (čiščenje duše, telesa in duha) po naši izvirni metodi "SONCE" - polna cena za do 60 minutni tretma je 600,00 €, zdaj v tem mesecu Z 80 % popustom samo 120,00 € !!!

DELAVNI ČAS: od ponedeljka do petka non-stop od 08.00 do 21.00 ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne delamo.

Vabljeni!

POZOR!
Obvezna so predhodna naročila na telefon: 051/821-793 !!!

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 14216
Oglašujte na Oglasi.si