20,00 €

POSEBNA PONUDBA

Podrobnejši opis

Na vse cene mesečni popusti !!!
POKLIČITE 031-609-486 - Klara
 PEDIKURA DIABETIČNIH STOPAL
Diabetično stopalo potrebuje posebno oskrbo s specializiranim znanjem in, ker je bolje da prepustite svoje noge strokovnjaku na tem področju vam ponujam celostno nego po zelo ugodni ceni. Medicinska nega stopal vsebuje natančen pregled in oskrbo problematičnega stopala, zdravljenje in sanacijo glivičnega nohta, sanacijo kurjih očes brez bolečin ter sanacijo razpok na peti-ragad.
Cena: 27 EUR
 KLASIČNA PEDIKURA
Ponujam tudi estetsko pedikuro, ki vsebuje kopel, pregled stopal, odstranjevanje otiščancev in trde kože, nanos ustrezne kreme, kratko masažo nog in po izbiri lakiranje.
Cena: 24 EUR
 NEGA OBRAZA
Nega obraza vaši koži zagotavlja naravno zaščito, ki nežno in učinkovito ščiti kožo pred negativnimi vplivi iz okolja. Z nego vašo kožo temeljito očistimo in obnovimo, da lahko spet diha in vpija dobre elemente kreme, povrnemo ji mehkobo in ravnovesje, ter jo nahranimo in obogatimo. Pestra ponudba negovalnih postopkov nam omogoča, da izberemo koži najprimernejšega.
Cena klasične nege obraza z masažo: 35 EUR
Cena nege aknaste kože: 28 EUR
 DEPILACIJE
V salonu se izvajajo različne vrste depilacij z odličnimi materiali in dovršenimi postopki. Brazilska, bikini, cele noge in roke po zelo ugodni ceni.

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 24253
Oglašujte na Oglasi.si