Za ceno pokličite

Naroči hrano online Ponudniki dostave hrane na LakomLacen.si iz cele slovenije

Trgovec

LakomLačen.si

LakomLačen.si

Samir Bitić s.p.,
Ljubljanska cesta 11, 6230 Postojna
Oglašujte na Oglasi.si

Podrobnejši opis

Lakomlačen.si je edinstven spletni portal v Sloveniji, ki vam omogoča enostavno online naročilo hrane iz restavracij in gostinskih storitev preko interneta in pametnih telefonov. Naročanje hrane na portalu Lakomlačen.si predstavlja veliko prijaznejše, preglednejše in lažje naročanje, kot je standardno naročanje preko telefona. Pregled je veliko jasnejši in posodobljen z aktualnimi meniji in cenami restavracij, ki nudijo veliko izbiro hrane.

Portal ponuja tudi vsakodnevne akcije, ocene in priporočila uporabnikov, primerjave med ponudniki, tako da se lahko lažje odločite, katero hrano boste jedli in iz katere restavracije naročili.Portal vam bo v bližnji prihodnosti ponujal še eno dodano vrednost. Svoje pike, boste lahko pretvorili v privlačne nagrade ali pa spremenili skupaj z nami, v dobrodelne namene, kot na primer donacijo za pomoč lačnim brezdomcem.

Portal Lakomlačen.si ni ponudnik hrane, ampak vam v vlogi posrednika omogoča:
- preglednejšo in lažjo izbiro hrane med množico restavracij,
- primerjavo ponudbe in cene med ponudniki,
- vpogled v njihovo stalno in vsakodnevno akcijsko ponudbo,
- ocenjevanje restavracij,
- pregled mnenj in priporočil ostalih uporabnikov,
- naročilo hrane,
- rezervacijo mize ali več miz določenega ponudnika in
- povpraševanje po cateringu.

klikni in naroči svojo na ONLINE na lakomlacen.si Oddaj naročilo za hrano na najbolj "simpl" način - ONLINE. Veliko dostavljalcev hrane na enem mestu. Ponudbe restavracij imate iz cele Sloveniji kjer ponujajo dostavo vse to imate na LakomLačen.si Dober tek! Naroči hrano online Ponudniki dostave hrane iz cele Slovenije lakomlacen.si Lačen? Potem si na pravem mestu! lakomlacen.si LakomLačen.Si vam želi dober tek! Ali ste restavracija,gostilna.. in bi se pridružili LakomLačen.si nas kontaktirajte Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi na info@lakomlacen.si ali pa na tel. št. 040 296 910

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 50764
Oglašujte na Oglasi.si