Za ceno pokličite

NUDIM VARSTVO OTROK

Trgovec

TadejaV

TadejaV

Tadeja Vode,
Goričica pri Ihanu 37, 1230 Domžale

Kontaktirajte prodajalca

031/777-678

Podrobnejši opis

Dragi starši!

Sem Tadeja, študentka in udeleženka izobraževanja odraslih po programu Predšolska vzgoja, in v okviru osebnega dopolnilnega dela nudim (občasno) varstvo otrok na vašem domu.

Z otroki se rada ukvarjam, zato sem zadnja leta predvsem med poletnimi počitnicami opravljala delo pomočnice vzgojiteljice v okoliških vrtcih (izkušnje imam z otroki obeh starostnih obdobij). S starejšimi (predšolskimi) otroki sem delala tudi kot animatorka na rojstnodnevnih zabavah, nekaj izkušenj pa imam tudi z zgodnjim poučevanjem angleščine.

Tako svoj prosti čas kot tudi čas z otroki najraje preživljam zunaj, zlasti na sprehodih v naravi. V primeru, da vreme tega ne dopušča, pa ta čas ponavadi izkoristimo za ustvarjanje, risanje, slikanje, branje knjig, etc. (odvisno od otrokovih zmožnosti in interesa). Če bi morda želeli, da dan poteka nekoliko drugače, se seveda prilagodim vašim željam. Pri delu z otroki si vselej prizadevam za kakovostno preživljanje časa, predvsem pa poskrbim, da se počutijo varne in sprejete.

Ves čas se tudi dodatno izobražujem; trenutno enkrat mesečno obiskujem uvodni trening iz transakcijske analize (TA-101), kjer med drugim nadgrajujem svoje vedenje o tem, kako pomembna so sporočila, ki jih otrok prejme v (zgodnjem) otroštvu za njegov nadaljnji razvoj in nenazadnje tudi za odraslo življenje.

V kolikor bi želeli dodatne informacije glede izkušenj, razpoložljivosti, ..., mi svoja vprašanja skupaj s podatkom o okvirni lokaciji varstva in opisom vaših potreb/pričakovanj pošljite v sporočilu.

Lepo vas pozdravljam,

Tadeja

zanesljivo.varstvo@gmail.com

Dodatne možnosti

ID uporabnika: 44184
Oglašujte na Oglasi.si